BIST 10.704
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.503,21
HABER /  GÜNCEL

Zaman'dan Hür Adam'a suçüstü!

Mehmet Tanrısever'in Zaman gazetesinin Hür Adam filmine destek vermediği iddiasına cevap.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Tanrısever 'Zaman gazetesi destek vermedi' dedi ama gerçekler çok farklı çıktı. Gazetede 'Hür Adam' filmi ile ilgili çok sayıda haberin yapıldığı ortaya çıktı.



Said-i Nursi'nin hayatını anlatan Hür Adam filminin yapımcısı Mehmet Tanrısever'in Zaman gazetesi ve Gülen cemaatinin filme destek vermediği iddiasına gazetenin cevabı gecikmedi. Tanrısever'i vefasızlıkla suçlayan gazete, ismini vermediği yapımcıdan 'bir işadamı' diye bahsetti.


Zaman internet sitesi aracılığıyla okurların tepkisine yer verdi. "Zaman'ın Hür Adam haberleri yetmedi mi?" başlığıyla verilen haberde gazetede farklı tarihlerde daha önce yayınlanan Hür Adam filmiyle ilgili haberler ile Tanrısever ile yapılmış söyleşi gösterildi.

BİR İŞ ADAMI

Haberde şöyle denildi: "Bir iş adamının Hür Adam filmi hakkında 'Zaman, filmi desteklemedi' eleştirileri Zaman okurlarında infial uyandırdı. Defaatle haber yapılmasının yanında bir çok Zaman köşe yazarı filmi okurlara tavsiye etmiş. Filmi Zaman aracılığıyla duyan okurlar yapılan vefasız ve kadir nâşinaslığı ve asılsız sözleri eleştirerek okur hattını e-mail yağmuruna tuttu."