BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,98
HABER /  MEDYA

Zahide Yetiş'in yeni kanalı belli oldu rekabet kızışacak!

Zahide Yetiş Show TV'de programa başlıyor. Geçen sezon ATV ekranlarında izleciyle buluşan Zahide Yetiş, yakında 'Zahide ile Yetiş Hayata' adlı programıyla Show TV ekranlarında olacak.

Abone ol

Adını Doktorum programıyla duyuran ve kendine has bir izleyici kitlesi edinen Zahide Yetiş'in yeni kanalı belli oldu.

Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, Zahide Yetiş'in yeni kanalını ve programının detaylarını bugünkü köşesinden yazdı. 

"Kadın kuşağında rekabet kızışacak" diyen Mustafa Doğan şunları yazdı:

"Kanallar arasındaki reyting yarışı her ne kadar diziler etrafında şekilleniyorsa da benzer bir rekabet kadın kuşağında da yaşanıyor.
Kanallar, gündüz saatlerinde kumandanın sahibi olan kadınlara yönelik programlara büyük önem veriyor.  Tabii bu kulvarda tutunmak, dizi tutturmak gibi zor.   İzleyici, ekranda tanıdığı, bildiği, güvendiği, samimiyetine inandığı isimleri görmek istiyor.

Zahide Yetiş de o birkaç kişiden biri.

Yakında 'Zahide ile Yetiş Hayata' programıyla Show TV'de izleyiciyle buluşacak.  Yine ihtiyacı olanlara yardım elini uzatacak, dertlere derman olmaya çalışacak.  Programında yemek tarifi de verecek, uzman ve ünlü isimleri de ağırlayacak.  Onun sahalara dönmesiyle de kadın kuşağındaki rekabet iyice kızışacak...