BIST 10.723
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.426,02
HABER /  GÜNCEL

Zaga'ya Ayeri neşteri

Burhan Ayeri, Okan Bayülgen'in sunduğu Zaga Programı'nı eleştirdi. Ayeri, programdaki bazı ilginç yanları ortaya koyarken beğinilerini de belirtti.

Abone ol

Akşam'ın medya eleştirmeni Burhan Ayeri, bugünkü köşesinin büyük bir bölümünü Okan Bayülgen'in na ayırdı. Ayeri, şaşırdığı yanları ortaya koydu.

'Zaga'ya öyle bir takıldık ki 04.00 haberlerini kaçırdığımızı fark ettik. Bu şovda da 'Balans ve Manevra'nın tanıtımı vardı. Teoman oradaydı ve ilginç tarafı onu kısa da olsa İngilizce bir parça söylerken gördük. Yanında da 'Tarkan'ın Baldızı' sıfatıyla fark edilen şimdilerde 'Artizzleşen' Berna Öztürk oturuyordu. Bu kızın bakışları bir yana konuşmaları da bazı şeyleri çağrıştırıyor. 'Dünya Otistikler Olimpiyatı'na katılabilir gibi. 17 yaşındayken kaleme aldığı 'Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi' adlı kitabın yazarı Melisa P. de konukların arasındaydı. Bu kızın yüzüne bakınca, Hazreti İsa'nın Maria Magdelena'sı karşınızda. Ancak, kitabı 'Uçur beni, ye beni' cinsinden. Demek ki görünüşe aldanmayacaksın. Zaten tüm program boyunca, onu değil de diyete hazırlanan tercümanını izlettirdiler.

* * *

Zaga'nın en ilginç yanı ise seyirci profilinin ortaya çıkmasıydı. Stüdyo, üniversiteli gençlerle doluydu. Bunu Beyaz Show'da da görüyorsunuz, Cem Davran'inkinde ise er eğitim alayının 'Aç aç seyircisi' var. Neyse gelelim yine Okan Bayülgen'e. Telefonla bağlananların çoğu genç kızlardı. Genelde, Teoman'a sorular yönelttiler. Filminizdeki sevişme sahnelerinize kendinizden bir şeyler kattınız mı?' türünde peş peşe sorular geldi. Onun da 'Prova yaptık' şeklindeki cevapları ilginçti. Hatta bir tanesine Okan 'Ya siz?' deyince, kızcağız 'Ben bakireyim' karşılığını verdi. Hep beraber gülüştüler.

Zaga'da iki özel bölümü sevdik. 'Medya Arkası'nda İspanyollar için soyunan mankenlerimizin görüntüleri iyi vurgulandı. Kelimenin tam anlamıyla erotik diyebiliriz. Zaga Üniversitesi'nin İngilizce Dersleri de iyi gidiyor. Tahtaya 'There is no gay clup here' yazılmasının sebebini ise çözemedik. Herhalde bir yerlere göndermeler yapılıyor. Yoksa izleyenler arasında 'Etiler ünlüleri' mi vardı?

YAZI:Burhan AYERİ
AKŞAM

yer