BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

ZABITA MEMURUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan zabıta memuru, bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti. <br/>Esenyurt Belediyesi Zabıta Mü...

Abone ol

Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan zabıta memuru, bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti.
Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan zabıta memuru Bestami Ekerbiçer, Esenyurt Doğan Araslı caddesi üzerinde bulunan İSKİ binası önünde, içerisinde yaklaşık 500 TL para ve çeşitli evrakların olduğu bir bayan cüzdanı buldu.
Cüzdanı kaybeden mağdura ulaşabilmeyi başaran Zabıta Memuru Bestami Ekerbiçer davranışı ile insanlık örneği sergileyerek topluma iyi bir mesaj verdi. Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü binasında cüzdanı teslim almaya gelen mağdur İrfan Ünay, emekli bir bankacı olduğunu belirterek, “Günümüzde böyle duyarlı davranış sergileyen örnek insanlarımızın bulunması çok sevindirici” dedi. Esenyurt Esenkent mahallesinde ikamet eden İrfan Ünay, kaybettiği cüzdanı ve içindekileri eksiz olarak, Esenyurt Zabıta Müdürü Muhammed Taşbent’in makam odasında, Bestami Ekerbiçer’den teslim alarak teşekkür etti.
İrfan Ünay, ayrıca böyle örnek personeller yetiştirdiklerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ve Zabıta Müdürü Muhammet Taşbent’e teşekkür etti.
(İHA)