BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,94
ALTIN 2.449,84
HABER /  GÜNCEL

Yüzsüz tacizci kameralara gülümsedi

Ev sahiplerinin kızına tecavüze kalkıştı, anne babası sinir krizi geçirirken o gazetecilere gülümsüyordu...

Abone ol

Samsun'da ev sahiplerinin 14 yaşındaki kızı E.Ö.'ye cinsel saldırıda bulunan 29 yaşındaki Zihni T., şikayet üzerine gözaltına alındı. 34 yaşındaki anne Emine Ö. ve baba 41 yaşındaki Yaşar Ö. polislerin arasındaki Zihni T.'ye saldırmak istedi. Çılgına dönen anne Emine Ö. polisler tarafından güçlükle engellendi.

Samsun’un İlkadım İlçesi Çatalarmut Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda, evli ve 3 çocuk annesi Emine Ö. yıkadığı çamaşırların bir kısmını yeterli yeri olmadığı için alt kattaki kiracılarının balkonuna astı. Anne Emine Ö, akşam saatlerinde de kuruyan çamaşırları toplaması için kızı E.Ö.’yü kiracılarının evine gönderdi. Çamaşırları almak için eve giren E.Ö. evde yalnız olan elektrik tesisatçısı evli, bir çocuk babası Zihni T.’nin cinsel saldırısına uğradı. Direnen küçük kız, kiracılarının elinden kurtularak eve gidip durumu annesine anlattı.

Şikayet üzerine gelen Unkapanı Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen Zihni T.'ye, polislerin arasındayken aile saldırmak istedi. Anne Emine Ö. polisler tarafından güçlükle engellendi. E.Ö. ifadesinde, “Çamaşırları toplamak için alt kattaki kiracımız Zihni T.’nin evine indim. Eşi evde yoktu. Birden üzerime atlayıp bana tecavüz etmeye çalıştı. İzin vermedim. Bir süre direndikten sonra elinden kurtulup durumu aileme bildirdim. Şikayetçiyim” dedi.