BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.496,13
HABER /  MEDYA

Yuvamdaki Düşman 2.son bölümde 3.yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Show TV ekranlarında başlayan Yuvamdaki Düşman şimdiden çok sevildi. Yuvamdaki Düşman'ın 2.son bölümü yayınlandı. Yuvamdaki Düşman 2.son bölümde ne oldu? Yuvamdaki Düşman 3.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar.

Abone ol

Türkiye televizyon ekranlarında yeni bir psikopat doğuyor. Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve kanalın büyük umutlar bağladığı Yuvamdaki Düşman dizisi sıkı bir giriş yaptı. Daha şimdiden kendine hatrı sayılır bir izleyici kitlesi edindi. Yuvamdaki Düşman dizisinin ana karakterlerinden Ece Çeşmioğlu'nun canlandırdığı Ceren karakteri daha şimdiden Türkiye'nin yeni intikam dolu psikopat karakteri olmaya aday. Yuvamdaki Düşman 2.son bölümü yayınlandı. Heyecanın bir an olsun dinmediği dizide kavga sahnesi damga vurdu. Dizi biter bitmez dizinin takipçileri hemen 'Yuvamdaki Düşman yeni bölüm fragmanı' ve 'Yuvamdaki Düşman 3.yeni bölüm fragmanı'nı aramaya başladı. Peki Yuvamdaki Düşman 2.son bölümünde neler yaşandı? Gelin birlikte bakalım.

YUVAMDAKİ DÜŞMAN 2.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Tülin’i eve davet eden Yasemin, Olcay’ın tepkisiyle karşılaştı. Yasemin’in misafirinin Tülin olduğunu gören Ceren’in panikle kendini gizlemeye çalıştığı anlar merak uyandırırken, Ceren’in Yasemin’e “Ben kimim biliyor musun?” diyerek saldırdığı anlar şoke etti.

YUVAMDAKİ DÜŞMAN 3.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? Yuvamdaki Düşman 3.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.