BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.429,98
HABER /  GÜNCEL

Yurt genelinde tatil edilen iller

Soğuk hava ve kar yağışı eğitimi olumsuz etkiledi. Yurt genelinde kar nedeniyle okulların tatil edildiği iller şöyle:

Abone ol

Orta Karadeniz'de etkili olan kar yağışı nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurullarınca alınan karar gereği Ordu'da tüm okullar yarın tatil edildi. Samsun'un Terme ve 19 Mayıs ilçelerinde ise eğitime yarın ara verildi.

RİZE
Rize'de de yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve merkeze bağlı köyler ile Derepazarı, İyidere, Çayeli, Fındıklı ve Ardeşen ilçelerinde ilköğretim okulları ve liselerde yarın, Güneysu, İkizdere, Kalkandere ve Çamlıhemşin ilçelerinde ise yarın ve 29 Aralık Cuma günü eğitime ara verileceği bildirildi.

HAKKARİ
Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi, ilçe ve köylerdeki okulların yarın 1 gün süreyle eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

KİLİS
Kilis'te sarılık tehlikesi nedeniyle okullarda eğitime iki gün ara verildi.

BATMAN
Batman merkez ve Gercüş İlçesi'nde Perşembe günü de okulların tatil edildiğini, Sason ve Kozluk ilçelerinde ise Perşembe ve Cuma günleri okulların tatil edilmesine karar verildiğini açıklaNdı.

VAN
Van Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre de kar yağışı nedeniyle yarın kent merkezindeki okullar tatil edildi. Ayrıca Van'ın Gevaş ilçesinde eğitime, yoğun kar yağışı nedeniyle yarın ara verilecek.