BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Yurt dışı kargolarınız da PTT güvencesinde

PTT A.Ş., müşterilerinin yurt dışı kargo gönderilerinde önem atfeden ve maddi değeri bulunan gönderiler güvence altına alınıyor.

Abone ol

Uzak mesafeler veya başka bir ülke söz konusu olduğu zaman göndereceğimiz kargolarla ilgili endişemiz artar. Acaba kargom hasar görür mü? Ya kargom taşınma sırasında kaybolursa?..

DEĞER KONULMUŞ KOLİ HİZMETİ

Yurt dışı kargo işlemlerinde de en iyi hizmeti vermeye gayret eden PTT A.Ş., müşterilerini bu tür endişelerden olabildiğince uzak tutuyor. 176 yıllık köklü ve güvenilir kurum PTT A.Ş. gönderilerinizi en az sizin kadar önemsiyor, kolilerinizin başına bir şey gelmemesi için çeşitli hizmetler hayata geçiriyor. Değer Konulmuş Koli Hizmeti bunlardan biri. Taşınma sırasında kargolarda oluşabilecek hasar veya kaybolma riskine karşı sunulan bu hizmetle, önem atfeden ve maddi değeri bulunan gönderiler güvence altına alınıyor.

KARGOLARA PTT GÜVENCESİ

Koli kapsamındaki eşya değerini aşmamak kaydıyla kargo için belirlenen bedel, kolinin başına bir şey gelmesi durumunda müşteriye ödeniyor. PTT işyerlerinde kargonuz damgalama, ayırma, yollama ve teslim işlemleri sırasında içindekileri olduğu gibi koruyabilecek şekilde tertip ediliyor ve ambalajlanıyor. Değer Konulmuş Koli Hizmeti’yle bu hizmeti veren ülkelere kargo gönderilebiliyor. PTT müşterileri, gönderilen mesafe fark etmeksizin kargolarını PTT güvencesi altına almanın rahatlığını yaşıyor.