BIST 10.540
DOLAR 32,28
EURO 35,02
ALTIN 2.476,35
HABER /  GÜNCEL

Yumurtalı domates attınız mı oğlum?

Tuncay Özkan, yandaşlarının ATV'ye yumurtalı saldırı düzenlemediği için küplere bindiği ortaya çıktı.

Abone ol

Muzaffer Tekin'le çektirdiği fotoğrafı yayınlayan ATV'ye yumurtalı saldırı düzenlenmesini isteyen Tuncay Özkan istediği gerçekleşmeyince küplere biniyor.

Özkan iddianameye giren telefon konuşmasında, 'Yumurta domates atmadınız mı oğlum. Ergenekon omleti yaptık diye atın oğlum, görsünler' diyor.

Eylemden sonra 'Bizkaçkişiyiz Platformu' üyeleriyle telefonda konuşan Özkan protestonun başarısız olmasına öfkeleniyor. Özkan eyleme katılan bir yandaşına 'Yumurta domates atmadınız mı oğlum. Ergenekon omleti yaptık diye domateslerle yumurtaları atın oğlum görsünler' diyor. Özkan, telefonda önüne gelene hakaretler yağdırıyor.

YUMURTAYI ÇEK GÖRECEM!

Tuncay Özkan'ın ATV'ye yönelik 'yumurtalı eylemi' organizasyonu telefon dinlemesine takılıyor. İddianameye giren kayıtlara göre, Tuncay Özkan, 24 Temmuz 2008 günü bir partiliyle telefon ederek "Kaç yumurta attın lan" diye sordu. Partili de '5' cevabını veriyor. Bunun üzerine Tuncay Özkan, kanalın önüne giden partiliye, "5 yumurta attın. Nereye denk geldi" ısrarla soruyor. Kişi "Demire, kapının demirine" diyor. Ancak Özkan'ı, aldığı bu cevap memnun etmiyor ve telefonla görüştüğü kişiye, "Onların fotoğrafını çekin yarın göreceğim' talimatını veriyor.

OĞLUM SİZ KOPİLSİNİZ KOPİL

Bu soruya oldukça şaşıran partili, "Nasıl ya çıktık biz ordan" diyor. Partilinin bu sözleri, Tuncay Özkan'ı daha çok sinirlendiriyor. Özkan, telefondaki kişiye, "Oğlum siz kopilsiniz kopil. Korktun demi lan. Atamadın dimi lan yumurtaları" diye bağırıyor. Özkan'ın bu sözlerinden ürktüğü anlaşılan partili, "Attım valla' demekle yetiniyor. Ancak Özkan sinirli sözlerini sürdürüyor ve "Lan sen niye yaptın böyle? Lan niye korkuyorsun oğlum ne var?" diye çıkışıyor. Partiliden cevap alamayan Tuncay Özkan'ın telefondaki sözleri daha sertleşiyor: "Allah sizi kahretsin ya. Ne korkak köpeklersiniz ya. Bir yumurta atamadınız lan. Ergenekon omleti diye bir yumurta atamadınız."