BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,77
ALTIN 2.448,28
HABER /  GÜNCEL

Yumruk adamın Erdoğan anısı

Erdoğan'a sarılmak isterken yanlışlıkla yumruk atan adam herkesin dilinde. Olay adamın bir de Erdoğan anısı varmış.

Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın Trabzon gezisinde yaşanan tuhaf kazayı tüm Türkiye konuştu. Araklı'da halkın arasına karışan Erdoğan'a sarılmak isteyen bir vatandaş dengesini ayarlayamadı ve elini Erdoğan'ın midesinde buldu..

SAĞLIĞIM BOZULDU

İşte herkesin merak ettiği adam Turhan Demir, ATV Haber'in canlı yayın konuğu oldu. Başbakan Erdoğan'ın elini öpmek istediğini ve yumrukla uzaktan yakından alakası olmadığını söyleyen Demir, yumruk kelimesinden son derece rahatsız. Demir o anı şöyle anlattı:

"Şimdi ben bu yumruk kelimesinden rahatsız oluyorum. Sağlığım kesin bozuldu. Fotoğrafın o şekilde çekilmesine inanamadım. Elini öpmek istedim. Başbakana il başkanlığından beri sevgi birikimim var. Elini öpmek için yaklaştım. Pozisyon o şekilde gelişti. Başbakanımız zaten bunu yumruk şeklinde değilde elini öpmek tutmak için hissetmiştir. Haberi yapan kimse halktan özür dilesin. Sağlığım bozuldu, tansiyonum 18-19 olmuştur. Kalpte sıkıntı vardır. Yapanların Allah cezasını versin.

RÜYASINDA ERDOĞAN'I GÖRDÜ HAYATI DEĞİŞTİ

20 seneyi geçti, çocuğumuz yoktu. Ankara'da İstanbul'da üç hastanede tüp bebek yaptırdım. Bir gece rüyamda Başbakan bana "başka bir hastanede yaptırım" demesini gördüm. Sabah olayı noktalamıştık olayı. Rüya üzerine Trabzon'da Karadeniz hastanesinde yaptırdık. Cenabı Allah bize ikiz iki yaşında çocuğuk verdi. Huzurumu mutluluğumu Başbakana borçluyum."

İŞTE O YUMRUKLAMA ANI

[PAGE]




[PAGE]


[PAGE]


[PAGE]