BIST 9.680
DOLAR 32,44
EURO 34,46
ALTIN 2.480,29
HABER /  GÜNCEL

Yuh artık dedirtecek sapıklık!

Bursa'da birlikte yaşadığı kadının kızına silah zoruyla teciz eden adama 29 yıl hapis cezası verildi

Abone ol

Bursa'da birlikte yaşadığı kadının 15 yaşından küçük kızı M.T.B'ye silah tehdidiyle 2 yıl boyunca cinsel istismarda bulunup hamile bıraktığı iddia edilen 52 yaşındaki Cemal Çubukçugil'e 29 yıl hapis cezası verildi.

SİLAH ZORUYLA TEHDİT EDEREK...
Olay, merkez Osmangazi İlçesi'nde 2007 yılında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında ilişki bulunan kadının 15 yaşından küçük kızı M.T.B.'yi "Annene müzik seti vereceğim" diyerek kandıran Cemal Çubukçugil, daha sonra küçük kıza cinsel tacizde bulundu. M.T.B.'ye tabancasını gösteren Cemal Çubukçugil, olanları kimseye anlatmaması için kızı tehdit etti. Daha sonra M.T.B.'nin annesiyle aynı evde birlikte yaşamaya başlayan Cemal Çubukçugil, 2 yıllık süre boyunca genç kızla birçok kez ilişkiye girdi. M.T.B.'nin hamile kalması ardından ortaya çıkan olay üzerine gözaltına alınan Çubukçugil, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

DNA TESTİ YAPILDI
Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Cinsel istismar' suçundan hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Çubukçugil, son kez hakim karşısına çıkarıldı. Daha önceki duruşmalarda 15 yaşından küçük kızla rızası üzerine ilişkiye girdiğini söyleyen ve yapılan DNA testi sonucu genç kızın çocuğunun babası olduğu tespit edilen Cemal Çubukçugil'e 'Cinsel istismar' suçundan 8 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti, sanığın mağdurenin annesi ile aynı evde yaşadığı ve aile büyüğü konumunda olduğu sırada nüfuzunu kötüye kullandığı için bu cezayı 12 yıla çıkartıldı. Ayrıca suçun çocuğa karşı, cebir ve şiddet kullanarak ve birden fazla kez işlenmesi nedeniyle bu ceza da arttırıldı. Mahkeme ;sanık Cemal Çubukçugil'e toplam 29 yıl hapis cezası verildiğini açıkladı.

KARDEŞİ DE 45 YIL İSTEMİYLE YARGILANIYOR
Ayrıca sanık Cemal Çubukçugil'in kardeşi M.K.Ç.'nin de oğlunun kız arkadaşı olan H.K. ile arkadaşının kızı olan 13 yaşındaki B.B.'ye 2 yıl boyunca tecavüz ettiği iddiasıyla ağır ceza mahkemesinde 45 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam ediliyor.