BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,85
ALTIN 2.397,63
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yozgat'ta 560 öğrenciye yardım

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası, 560 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Abone ol

Yozgat TSO tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere poşetler halinde hazırlanan kırtasiye malzemesi Kapalı Fuar Alanında okul müdürlerine teslim edildi.

Kırtasiye teslim törenine katılan TSO Muhasibi Mesut Açıkgöz, TSO olarak her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi 560 öğrenci verilmek üzere kırtasiye poşetleri hazırladıklarını belirterek, "Hazırlanan poşetler okul müdürleri aracılığıyla öğrencilere teslim edilecek. Poşetler içerisinde devletin verdiği kitaplar hariç, çanta, defter, silgi, boya gibi tüm malzemeler bulunmakta. Öğrencilerimize kalan sadece çalışmak, başarılı olmak, vatanımıza ve milletimize hayırlı birer vatandaş olarak yetişmektir" dedi.

Yardımların Yozgat merkezde 15, Akdağmadeni, Aydıncık, Çekerek, Kadışehri, ve Saraykent ilçelerinde birer okula verileceğini belirten Açıkgöz, "ayrıca odamız tarafından kardeş okul olarak belirlenen Saraykent Altınsu Köyü ilköğretim okuluna yardımların ulaştırılacak. İnşallah bu tür yardımlarımız bundan sonrada devam edecektir" diye konuştu.