BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,58
ALTIN 2.386,19
HABER /  EKONOMİ

Yönetim ve Liderlik Zirvesi 16 Mart'ta İstanbul'da!

The Conferences Turkey'in 16 Mart'ta Conrad İstanbul Bosphorus'ta düzenleyeceği Yönetim ve Liderlik Zirvesi'nin sloganı "Geleceği Yönet ve Değişimi Başlat" olacak.

Abone ol

Gelecekte birey, kurum ve toplumların şekillenmesinden belirleyici olgunun bilgi olacağı bilinciyle, şimdiye kadar eğitim ve danışmanlık sektöründe edindiği tecrübeleri düzenleyeceği fuar, kongre, zirve ve seminer organizasyonlarına aktarma misyonu ile kurulan The Conferences Turkey (TCT), iş dünyasının profesyonellerini bu kapsamda beslerken, kurumlar arası iş birliğini de güçlendirmeyi hedefliyor.

The Conferences Turkey’in kurucusu ve yöneticisi Mikail Coşar, öncelikli amaçlarının bireylerin ve kurumların beklentilerini analiz etmek olduğunu vurguladı. Bu süreci ise hedef kitlenin gelişimine hizmet edecek alan ve konuları belirlemek, ardından da ülke için katma değer yaratma potansiyeline sahip kurumsal ve bireysel gelişim odaklı çözümler sunmak takip etti.

MART, MAYISİ EKİM VE KASIM AYINDA ZİRVELER DÜZENLENECEK

10 yıldır farklı kurumsal organizasyonlar planlanma aşamasından yönetim aşa masına kadar başarıyla yönettiklerini, son dört yıldır ise kurumsal eğitimlere odaklanarak kamuda insan kaynağı gelişimi kapsamında hizmet veren oluşumlarıyla öne çıktıklarını söyleyen Mikail Coşar, “Sektördeki deneyimlerimizi zirve ve kongre organizasyonları ile taçlandırmak amacıyla 16 Mart 2016’da Yönetim ve Liderlik Zirvesi’ni düzenleyeceğiz” diyor. Mart ayındaki ‘Yönetim ve Liderlik Zirvesi’ni mayıs ayında ‘Marka Liderliği Zirvesi’ ekim ayında ‘Kurumsal Gelişim Zirvesi’ ve Kasım ayında ise ‘İnsan Kaynakları Zirvesi’ takip edecek.

"İLETİŞİM TÜYOLARININ PAYLAŞILACAĞI BİR SUNUM OLACAK"

Zirveye katılan konuşmacılar, yönetim ve liderlik konusunda hangi noktalara değinecekler?" sorusuna yanıt veren Coşar, şu şekilde devam etti:

"Zirvede, “Bütünsel Yönetim Yaklaşımı” ve bu yaklaşımın iş yaşamı pratiklerinde neye karşılık geldiği ve yöneticilerin bu araçtan nasıl daha fazla yararlanabileceği örneklerle tartışılacak. “Geleceği Yönetmek” başlığında yöneticilerin şirketlerini yarına hazırlamak için yapması gerekenlere odaklanacağız. “Yönetim Kurulu ve Bilinmezleri” başlığında bizzat yönetim kurulu üyeliği yapmış konuşmacılarımız tarafından yönetim kurulu ve şirket üst düzey yöneticileri arasındaki işbirliğinin nasıl optimize edilebileceği konuşulacak. “Business Etiquette” başlığında; yöneticilerin etki derinliğini artıracak iletişim tüyolarının paylaşılacağı bir sunum olacak. “Yönetici Lider, Lider Yönetici’ye Karşı” başlığında; yönetici ve lider profili örnekleri üzerinden yönetim ve liderlik kavramları arasındaki farklar tartışılıyor olacak. “Delegasyon Sanatı” başlığın-
da da delegasyonun incelikleri zirve katılımcıları ile paylaşılacak."

"HEDEFİMİZ BU ZİRVEDEN YENİ İŞ FİKİRLERİYLE AYRILMAK"

"Bu yıl zirveye nasıl bir katılım bekleniyor?" sorusuna Coşar "Zirveye farklı sektörlerden, konuşmacılarımızın tecrübe ve bilgi birikiminden faydalanarak liderlikte fark yaratmak isteyen profesyonellerin katılımını bekliyoruz. Hedefimiz tüm katılımcılarımızın bu zirveden yeni iş fikirleriyle ayrılıyor olması." şeklinde yanıt verdi.

"MAKALELERDE, KİTAPLARDA BULAMAYACAĞINIZ BİLGİ BİRİKİMİ"

"Zirveden çıkan sonuçlar, iş dünyası açısından neden önem taşıyor?" sorusuna "Bu zirve pek çok profesyonel için teorik anlamda yoğunlaştırılmış bir eğitim imkanı olacak fakat bunun yanında çok önemsediğimiz başka bir şey daha var ki; o da iş dünyasında deneyimler sonucu oluşmuş, makalelerde, kitaplarda çoğu zaman bulamayacağınız bir bilgi birikimin aktarılacak olması. Farklı şirket kültürlerinden gelen değerli konuşmacılarımız kendi deneyimlerini bizlerle paylaşacaklar. Bu sebeple katılımcılar zirvede gerçekleşecek tartışmalarda iş yaşamlarının bir yansımasını göreceklerine eminiz" şeklinde cevap verdi.

"ZİRVENİN EN İLGİNÇ YANI..."

Mikail Coşar, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Bu organizasyonun en ilginç yanı konuları tamamıyla yerel ihtiyaçlar temelinde ele alması olacak. Çoğu zaman zirvelerde yurtdışından tanınmış şirketlerin üst düzey yöneticilerini konuşmacı olarak görürsünüz. Biz özellikle bu zirvede öncelikli olarak Türkiye bağlamını konuşmak istiyoruz.

Tabii ki uluslararası bazı şirketlerin de Türkiye yöneticileri konuşmacılarımız arasında yer alacak, fakat tüm deneyimlerin Türkiye’deki iş dünyası dinamikleri çerçevesinde tartışılmasını hedefliyoruz. Yani kısaca bu zirvenin en ilginç yanı bize bizi anlatacak olması."