BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,76
ALTIN 2.403,65
HABER /  MEDYA

Semih Öztürk Survivor SMS planını sevgilisi ifşa etti olay var!

Semih Öztürk Survivor gönüllüler SMS oylaması sonuçları için plan yaptı sevgilisi ifşa etti. Peki Semih Öztürk kimdir Gizem Kerimoğlu'nu şoke edecek isteği ne?

Abone ol

Survivor'da eleme adayı olan Semih Öztürk gönüllüler SMS oylaması sonuçlarını etkilemek için strateji yaptı. Semih Öztürk'ün SMS oylama stratejisini sevgilisi Kurretülayn Matur instagram hesabından ifşa etti. Peki Semih Öztürk kimdir Survivor adasındaki en yakın arkadaşı Gizem Kerimoğlu SMS planını duyunca şok olacak. 

Survivor gönüllüler dokunulmazlığı kaybedince ada konseyinde Semih Öztürk rekor oyla elenmesi istenen isim olarak çıkmıştı.

Semih Öztürk elemenin birinci adayı olurken adadaki tek arkadaşı olan Gizem Kerimoğlu kişisel dokunulmazlığı kazanıp eleme için Efecan'ı seçmişti.

SEMİH ÖZTÜRK'ÜN SMS İSTEĞİ GİZEM KERİMOĞLU ŞOK OLACAK

Efecan Dianzenza ve Semih Öztürk'ün kaderini Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları verecek. Bu sebeple de Survivor SMS sıralaması çok büyük önem taşıyor. Hal böyle olunca da Semih Öztürk tüm planlarını SMS oylaması üzerine yaptı. Bu planları ifşa eden ise Ütopya'dan sevgilisi olan Kurretülayn Matur oldu.

Kurretülayn Matur'un açıklamasına göre Semih Öztürk tüm SMS'lerin kendisine atılmasını, yakın arkadaşı diye 'Gizem Kerimoğlu'na  oy verilmemesini istedi.

SEMİH ÖZTÜRK'ÜN SEVGİLİSİ KURRETÜLAYN MATUR İFŞA ETTİ

Kurretülayn Matur sevgilisi Semih Öztürk'ün SMS oylaması stratejisini instagram hesabından paylaştığı şu sözlerle ifşa etmiş oldu;

"Bugün günlerden #Survivor , #SemihÖztürk 'e destek olma zamanı ! Oylar sadece Semih Öztürk ' e atılacaktır.
Kendisinin de isteği budur.
Yanındaki yarışmacı arkadaşlarına sempati duyabilirsiniz ama kendisi Tek Yarışmaktadır.
Semih ' e atılan oyların bölünmesini bizde kendiside istememektedir..."

Survivor semih öztürk sms oylaması sonuçları sevgilisi instagram

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR

Peki kimdir Semih Öztürk ve gönüllüleri nasıl oldu da canından bezdirdi?

Survivor gönüllüler adası Semih Öztürk çilesi çekerken SMS oylaması sonuçları ve gönüllüler sıralaması büyük merak konusu. 26 yaşında olan Semih Öztürk en büyük meziyeti olarak 'konuşmasını' gösteriyor. Survivor adasında da gönlüller takımını bu meziyeti ile bezdirdi.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI BİRİNCİSİ KİM OLUR?

Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları adadan ayrılan ismi belirleyecek. Peki Survivor gönüllüler SMS sıralamasında Semih Öztürk birinci çıkarsa ne olacak? Bu durumda Semih Öztürk elenmeden geri çekilecek ancak eleme için isim verme hakkı olmayacak. Elenecek ismi gönüllüler SMS sıralamasında ikinci olan isim verecek.

Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları büyük sürprizlere gebe. Semih Öztürk'ün birinci olma ihtimali olduğu gibi performansları çok yüksek olan İbrahim Giydirir ya da Duygu Can da ilk sırayı alabilir. Böyle bir durumda Semih Öztürk'ün karşısına gelecek isim gerçekten çok büyük sürpriz olacak.