BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  GÜNCEL

Pera’nın kalbinden yükselen lezzet: CheersPera

Dünya mutfağı seçkisi, tapasları, suşileri, şarap kavı ve özel barı ile Pera'da yer alan CheersPera, yeni bir yemek ve eğlence anlayışı müjdeliyor.

Abone ol

Farklı lezzetleri, mimarisi, müzik tercihleri ve sıradışı hizmetiyle CheersPera, özel bir gastronomik yolculuk müjdeliyor.

Asmalımescit'in kalbinde başlayan bir lezzet hikayesi CheersPera. 

Lokal tatlardan beslenen dünya mutfağı seçkisi, tapasları, suşileri, şarap kavı ve özel barı ile Pera'da yer alan CheersPera, yeni bir yemek ve eğlence anlayışı müjdeliyor. 

CheersPera organik tedarik zinciriyle lokal lezzetleri, zenginlikleri destekliyor. CheersPera'nın şefleri tarafından kurulan bu organik tedarik zincirinin olmazsa olmazlarından bazıları, Tunceli'den tuz, Amasra'dan midye, Afyon'dan ekmek, Bergama'dan tulum, Gökçeada'dan keçi peyniri, Ecabat'tan domates, Manisa'dan zeytinyağı, İzmir'den kalamar, Kastamonu'dan pastırma ve Edremit'ten zeytin.

Haftanın çeşitli günlerine serpiştirilen tematik akşamlarla konuklar kimi zaman özel şarap tadımları gerçekleştirecekler, kimi zaman canlı müziğin tadını çıkaracaklar, kimi günse rakı gecesiyle nostaljik lezzetlerin tadına varacaklar. 

Sahiplendiği tapas kültürü, en iyi şefler tarafından hazırlanan şuşi menüsü ve seçilmiş kokteyllerden oluşan barı ile CheersPera, yalnızca Pera'ya değil İstanbul'a yeni bir yaşam anlayışı getiriyor. 

Özel mimarisi ve müzik seçimleriyle, yeme-içme sektörünün iddialı isimleri tarafından açılan CheersPera deneysel lezzetlerin peşinde olanlara gastronomik bir tecrübe yaşatmak için tasarlandı.

Japon Konsolosluğu’nun önerdiği mekan, şehrin yerlileri kadar yabancı misafirleri de ağırlama konusunda iddialı.

Haftaiçi 10:00-02:00,  haftasonu 10:00 - 04:00arası hizmet veren CheersPera günün her saatinde kalite ve lezzeti sunarken, özel günler için de vazgeçilmez olmayı hedefliyor.