BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yoksulun yüzünü belediye güldürecek

Düzce Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle 48 mahallede 4 bin 500 ailenin yüzünü gülderecek.

Abone ol

Düzce Belediyesi bünyesinde, 2008 yılında kurulan kısa adı TOGEM olan Toplumsal Gelişme Merkezi bu yılda ihtiyaç sahibi aileleri sevindirecek.

TOGEM'in çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Bayram, bu yılki hedeflerinin ihtiyaç sahibi 5 bin aileye ulaşmak olduğunu söyledi.

Gıda yardımlarının bizzat ailelerin evlerine teslim edildiğini kaydeden Bayram "Bizim elimizde ihtiyaç sahibi ailelerin listesi vardı. Bunları güncellemek adına tekrar Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile muhtarlıklar aracılığı ile ihtiyaç sahipleri yönünde çalışma yaptık. Erzak paketleri bizzat kişilere elden teslim ediliyor. Şimdiye kadar 34 mahallede bin 500 paket verildi. Geçen yıl toplam 3 bin erzak paketi dağıtıldı. Bu yılda hedefimiz 4 bin 500 ihtiyaç sahibine ulaşmak. Bu anlamda bize katkı sağlayan iş adamlarımıza da teşekkür ediyorum. Yardımlarının devamını bekliyorum" dedi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Ramazan etkinlikleri olacağını belirterek, "Öncelikli olarak bu yıl ramazanda mahalleleri gezeceğiz ve burada çocuklara yönelik çeşitli organizasyonlarımız olacak. Hacivat Karagöz gibi oyunlar sergilenecek. Çocukları çeşitli hediyeler vererek onları sevindireceğiz. Bunun yanı sıra ramazan etkinliklerimizde olacak" dedi.