BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,88
ALTIN 2.436,22
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

YÖKDİL sınav sonuçları adaylar isyan bayrağını çekti

YÖKDİL sinav sonuclari ne zaman aciklanacak YÖKDİL sınav sonuçları Yekta Saraç son açıklaması ne? Binlerce adayın merakla beklediği YÖKDİL sınav sonuçları her an açıklanabilir. YÖKDİL sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren internethaber'de.

Abone ol

Akademisyen olmak isteyen adayların girdiği YÖKDİL sınav sonuçları her an açıklanabilir. YÖKDİL sınav sonuçlarını yokdil.gov.tr ve internethaber'den öğrenebilirsiniz.

Anadolu ve Ankara üniversiteleri iş birliğiyle bu yıl ilk kez uygulanan YÖKDİL sınavlarının üçüncüsü 5 Kasım Pazar günü gerçekleşti. Mevcut Yabancı Dil Sınavı’nın (YDS) yanında, adayın alanındaki (fen, sosyal ve sağlık) İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça yeterliliğini belirlemeye yönelik olan YÖKDİL’de sınav stresini geride bırakan adaylar şimdi büyük bir merakla sınav sonuçlarını bekliyor. Peki YÖKDİL sınavı ne zaman açıklanacak?

YÖKDİL SINAV SONUÇLARI TIKLA ÖĞREN

Yetkililerden konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı ancak son sınavın sonuç tarihi değerlendirildiğinde, 5 Kasım sonuçlarının 22 Kasım ile 24 Kasım tarihleri arasında açıklanması bekleniyor. Zira son sınav 9 Temmuz'da düzenlemiş ve sonuçları 27 Temmuz'da açıklanmıştı.

Yökdil sınav sonucunu bekleyen adaylar twitter üzerinden birçok yazı yazdı.