BIST 10.083
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.440,70
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

'YÖK Çalıştayı' Erciyes'te toplanıyor!

Yükseköğretim Kurulu Kayseri Çalıştayı, Erciyes Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Kayseri'de toplanacak.

Abone ol

Yükseköğretim Kurulu Kayseri Çalıştayı, Erciyes Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Kayseride gerçekleştirilecek.  Yüksek öğretimin yeniden yapılandırılma sürecinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışılacağı çalıştayda ayrıca üniversitelerdeki bilgi ve teklonoji üretimide masaya yatırılacak!

Erciyes Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu Kayseri Çatıştayı'na ev sahipliği yapıyor. 27 Mayıs Pazar günü Kayseri'de gerçekleştirilecek çalıştayda alanında uzman isimler Türkiye'deki üniversiteler ve yüköğretimin yeniden yapılandırılması gibi konuları ele alacak.

ERCİYES KONUKLARINI BEKLİYOR 

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, çalıştay için tüm hazırlıklarını tamamlarken konuklar Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Tesisleri'nde ağırlanacak. Çalıştay, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Yekta Saraç ve Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır'ın konuşmalarıyla başlayacak.

YÜKSEKÖĞRETİM MASAYA YATIRILIYOR! 

İki ayrı oturum halinde gerçekleştirilecek çalıştayın ilk panelinde konuklar, üniversitelerde bilgi ve teknoloji üretimi konularını ele alacak. TÜBA Şeref Üyesi Prof. Dr. Cengiz Dökmeci, YÖK üyesi Prof. Dr. Recep Öztürk Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur konuşmacı olarak katılacak. Çalıştayın öğleden sonraki ikinci panelinde ise yükseköğretimin yeniden yapılanma sürecindeki sorunlar ve çözüm önerileri ele alınacak. Panele Prof. Dr. Durmuş Günay, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri YÖK Genel Kurul Üyesi Mustafa İsen, TÜBİTAK Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yunus Çengel,  YÖK Yürütme Kurul Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman konuşmacı olarak katılacak.