BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.392,38
HABER /  DÜNYA

YÖK Başkanı öğrenci konseyi ile bir araya geldi

Doğu Anadolu Bölgesi’nde ilk genel kurulunu Van’da yapan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeleri, toplantı sonrası Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ)...

Abone ol

Doğu Anadolu Bölgesi’nde ilk genel kurulunu Van’da yapan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeleri, toplantı sonrası Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrenci konseyi başkanları ile bir araya geldi.
Basına kapalı olarak YYÜ öğrenci konseyi başkanlarını dinleyen YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ve YÖK üyeleri, daha sonra Van Gölü sahilindeki bir çardakta bir süre dinlendi. Kampüs alanı içerisinde deprem sonrası yapılan binaları da inceleyen Prof. Dr. Çetinsaya ve üyeler, daha sonra Van Kedi Evi’ni gezdi. Burada koruma altında olan Van kedilerine YÖK üyeleri büyük ilgi gösterirken, YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinsaya sevmesi için kendisine uzatılan kediye elini dokundurmadı. YYÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ndeki Hemodiyaliz Merkezi’nin açılışını da yapan Prof. Dr. Çetinsaya, çıkışta gazetecilere kısa bir açıklamada bulundu. Çetinsaya, “Ayda bir toplantılarımız oluyor. Özellikle çok sayıda karar alıyoruz. Buraya özel bir gündemle gelmedik. Buradaki üniversiteyi desteklemeye geldik. Aynı zamanda şu anda çözüm süreci devam ediyor. Buraya gelerek hem depremden sonra hemen toparlanan üniversitemize destek olmak, hem de çözüm sürecine destek verdiğimizi ve sürecin bir parçası olduğumuzu kamuoyuna duyurmaya geldik” dedi.
Geceyi Van’da geçirecek olan Prof. Dr. Çetinsaya, yarın Van’dan ayrılacak.