BIST 9.901
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.459,62
HABER /  DÜNYA

Yoğun bakımda 8. gün

Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan oyuncu Huban Öztoprak’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. 8 gün...

Abone ol

Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan oyuncu Huban Öztoprak’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. 8 gündür yoğun bakımda olan genç oyuncu, beynindeki ödem nedeniyle solunum cihazına bağlı halde yaşam mücadelesi veriyor.
Huban Öztoprak’ın ailesinin yoğun bakım ünitesi önündeki umutlu bekleyişi devam ediyor. Genç oyuncunun babası Efkan Öztoprak, doktorların ellerinden geleni yaptığını belirterek, "İstanbul’a sevki riskli olduğundan doktorlar izin vermiyor. Şu anda beklemekten başka çaremiz yok. Ben şuna inanıyorum ki, kızım bize güzel bir tiyatro oyunu oynuyor. İnşallah bu oyun güzellikle bitip finalde güzel olacak, Huban sağlığına kavuşup aramıza geri dönecek" şeklinde konuştu. Öztoprak, konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

"İNŞALLAH ATLATIR"
Huban Öztoprak’ı her gün ziyaret eden sanatçılardan biri de Marmaris’te yaşayan tiyatro ve dizi oyuncusu Selma Sonat. Sonat, öğle saatlerinde oyuncunun çalıştığı ajansın sahipleri ile birlikte hastaneye gelerek Öztoprak ailesini ziyaret etti. Selma Sonat, yaptığı açıklamada, “Genç bir meslektaşım. Kazayı duyduktan sonra her gün hastaneye gelip ailesine destek olmaya çalışıyorum. Huban uyutulduğu için yoğun bakımda göremiyoruz ama dualarımız onunla birlikte. İnşallah bu durumu atlatıp kısa sürede sevenlerinin arasına dönecek diye umut ediyorum” dedi.
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da öğle saatlerinde hastaneye gelerek aileyle görüşüp geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Acar, yaptığı açıklamada, “Marmaris Belediyesi olarak kazanın meydana geldiği günden bu yana genç kardeşimize ve aileye gereken desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Umarız genç oyuncu bir an önce sağlığına kavuşur” dedi.
(İHA)