BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,66
ALTIN 2.412,42
HABER /  DÜNYA

Yobo takımla çalıştı

Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe’de Yobo, takımla birlikte yapılan çalışmalara katıldı.<br/>Fenerbahçe, Spor...

Abone ol

Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe’de Yobo, takımla birlikte yapılan çalışmalara katıldı.
Fenerbahçe, Spor toto Süper Lig’in 5. haftasında kendi sahasında oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Fenerbahçeli futbolcular, antrenmanının ilk bölümünde koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Daha sonra 3 gruba ayrılan sarı-lacivertli futbolcular, 5’e 2 top ve pas çalışmasıyla antrenmana devam ederken, antrenmanın son bölümü çift kale maç ile tamamlandı.
Fenerbahçeli futbolcu Joseph Yobo takımla birlikte çalışmalara katılırken, sakatlığı devam eden Emre Belözoğlu’nun, özel program eşliğinde tedavisine devam edildi.
Sarı-lacivertli takım, Cumartesi günü Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak olan Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına yarın 18.00’da basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.
(İHA)