BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yine şişede durduğu gibi durmadı

İstanbul Kadıköy'de alkollü bir sürücü, motor bölümünden kıvılcımlar çıkan aracına su yerine benzin ile müdahale etti.

Abone ol

Bir arkadaşıyla beraber aracıyla Kadıköy Fikirtepe'deki evine giden Hikmet Ülügen adlı sürücü, otomobilden yanık kokusu geldiğini fark etti. Otomobili yol kenarına çeken Ülügen, akü üzerindeki kutup başlarını söktü. Motor kısmında kıvılcımlar çıktığını fark eden Ülügen, bagajda bulunan içinde su olduğunu sandığı bidonu alarak motor kısmına dökmeye başladı.

OTOMOBİL ALEV ALEV YANMAYA BAŞLADI

Ramazan Eğri'nin haberine göre Ülügen'in müdahalesinden sonra yangın büyüdü ve otomobil alev alev yanmaya başladı. Sürücü ve yanındaki arkadaşı olay yerinden uzaklaşarak itfaiye ekiplerinin gelmesini bekledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını, bagajda bulunan LPG deposuna ulaşmadan kısa sürede söndürdü.

YANGINA BENZİNLE MÜDAHALE ETTİ

Polis ekiplerine olayı anlatan sürücü, yangını görünce bagajda bulunan bidondaki su ile müdahale ettiğini söyledi. Bidoru kontrol eden polis ekipleri Ülügen'in su sandığı bidonun içinde benzin olduğunu ve sürücünün yanan araca benzinle müdahale ettiğini belirledi.

Sehir halindeyken otomobilden yanık kokusu geldiğini ve kenara çekip bagajda bulunan suyla müdahele etmeye çalıştığını söyleyen Ülügen alkolü olmadığını iddia etti. Bu arada, polis yaptığı alkol kontrolünde sürücünün 109 promil alkollü olduğunu tespit etti. Daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu öğrenilen Ülügen hakkında aynı suçtan işlem yapıldı.