BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,07
ALTIN 2.472,20
HABER /  DÜNYA

YILMAZ VURAL: ’’TARAFTAR SABIRLI OLSUN’’

Sanica Boru Elazığspor’un Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında kendi evinde oynayacağı karşılaşma öncesinde teknik direktör Yılmaz Vural ta...

Abone ol

Sanica Boru Elazığspor’un Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında kendi evinde oynayacağı karşılaşma öncesinde teknik direktör Yılmaz Vural taraftara çağrıda bulundu.
Tesislerde basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Vural, taraftarların maçtaki düşük tempoya tepki göstermemelerini ve sabırlı olmalarını istedi. Sakat ve cezalı futbolcuların bulunduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Karşılaşmaya hazır bir şekilde çıkacağız. Kazandığımız taktirde 38 puana yükseleceğiz. Bu hafta lig’de bizim altımızda bulunan takımların bazıları yenildi. Akhisar Belediyespor güçlü rakibine rağmen maçı kazandı. Akhisar Belediyespor bizim gibi 3 maç arka arkaya kazanan ender takımlardan biri. Bu hafta evimizde kazanırsak puan cetvelinde puan sıralamasında nereye geleceğimizi anlayacağız” dedi.
Kardemir D. Ç. Karabükspor özellikle taraftarlardan bir isteği bulunduğunu söyleyen Vural, "Taraftarlarımız düşük tempoya tepki göstermesinler, sabırlı olsunlar. Kapanmış bir takıma karşı yüksek tempoyla oynamamız mümkün değil. Bir takım organizasyonlardan sonra rakip bize müsaade ederse çabuk oyunu uygulamak zorunda kalacağız. Mücadeleyi kazanırsak yüzde 90 kaldık sayılır. Berabere kalırsak ise umudumuzu diğer haftalara saklayacağız” diye konuştu.
(İHA)