BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yılmaz Odabaşı Türkiye'yi terk etti!

Şair Yılmaz Odabaşı, 1 Kasım seçim sonuçlarına tepki olarak Fransa'ya yerleştiğini açıkladı. Twitter hesabından açıklama yapan Odabaşı, 'Türkiye’yi terk etmiş bulunuyorum' dedi.

Abone ol

Şair Yılmaz Odabaşı, kişisel sosyal medya hesabından 1 Kasım seçim sonuçlarına tepki amacıyla Türkiye’yi terk etme ve Fransa’ya yerleşme kararı aldığını açıkladı.

Halihazırda İsviçre’de olan Odabaşı kişisel Twitter hesabından, "Celladına aşık olmuşsa bir millet(...)" Sözümü tutacak, İsviçre'den Fransa'ya geçerek oraya yerleşeceğim! Edirne’ye kadar gidemezsin diyenler, şu an İsviçre’deyim ve politik rest olarak bugünden itibaren Türkiye’yi terk etmiş bulunuyorum! Oturup faşizminizle, ilan edeceğiniz Hilafetle kına yakın!

80'de askeri darbeden bugüne ödediğim bütün bedellere rağmen Türkiye'yi terk etmeyen ben, git-tiimm!!! Bu konuda ayrıca bir yazı yazacağım! Tek avuntum, faşizmin avuçlarında HDP'nin barajı geçmiş olması ve CHP'nin oy kaybetmemiş olmasıdır...

Kaçmak, benim kişisel tarihim değildir. Ben dönmesini de bilirim, sözümü onurum sayarak el toprağında ölmesini de! Yazarlık serüvenim, her mecrada devam edecektir. Biz yenilirsek kalkar yine deneriz. Ama onlar yenilirse sonları olur!" ” dedi.