BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.491,39
HABER /  MAGAZİN

Yılmaz Kunt kaç yaşında Sevda Erginci'nin sevgilisi kim işi ne?

Yasak Elma dizisinin seksi oyuncusu Sevda Erginci rol arkadaşı Onur Tuna ile anılıyordu ama gerçek sevgilisi ortaya çıktı. Flaşlar patlayınca sevgilisi Yılmaz Kunt ile el ele yakalanan Sevda Erginci'nin sevgilisi Yılmaz Kunt kaç yaşında, boyu kaç santim, ne iş yapıyor?

Abone ol

Yasak Elma'nın en dikkat çekici oyuncularından biri olan Sevda Erginci, sonunda gerçek sevgilisi ile el ele yakalandı. Peki ama dizide Zeynep karakterine hayat veren Sevda Erginci'nin sevgilisi Yılmaz Kunt kim, kaç yaşında?  Peki güzel oyuncu Sevda Erginci ile yakalanan Yılmaz Kunt kim, kaç yaşında?

Fox TV'nin en iddialı ve en çok izlenen dizilerinden birisi de şüphesiz Yasak Elma oldu. Sezona biraz sıkıntılı başlasa da dizi kısa sürede toparlandı ve reytinglerde istenilen başarıya ulaştı. Tabii bunda genç oyuncuların da etkisi var. Dizi de en dikkat çeken isimlerinden biri de Zeynep karakterini oynayan Sevda Erginci.

Sık sık dizideki aşk yaşadığı oyuncu arkadaşı Onur Tuna ile adı anılan Sevda Erginci sonunda köşe bucak saklandığı gerçek sevgilisi ile objektiflere yakalandı. Peki Sevda Ergenci'nin gerçek sevgilisi Yılmaz Kunt kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

HER SEFERİNDE İNKAR EDİYORDU MEĞER... Adı uzun zamandır ‘Yasak Elma’ dizisindeki partneri Onur Tuna’yla anılan Sevda Erginci, her seferinde iyi arkadaş ve iyi ekran partneri olduklarını vurgulasa da kimseyi inandıramıyordu.

GERÇEK SEVGİLİ ORTAYA ÇIKTI: Adı bir süredir rol arkadaşı Onur Tuna ile anılan Sevda Erginci, önceki akşam meslektaşı Yılmaz Kunt’la görüntülendi. Nişantaşı City’s’de yemek yiyen çift, AVM önünde muhabirlerin beklediğini öğrenince arka çıkış kapısından çıktı.

Muhabirleri atladıkları zanneden ikili, yan yana yürürken flaşlar patlayınca birbirinden uzaklaştı.

Yılmaz Kunt da sevgilisi Sevda Erginci gibi oyuncululuk yapıyor. En son yayın hayatı çok kısa süren Gülümse Yeter dizisinde rol aldı.

Best Model Of Turkey 2015 birincisi Yılmaz Kunt modellik ve mankenlikte yapıyor. Oyuncu olmak ise en büyük hayaliymiş.

Düzgün fiziği ile de dikkatleri üzerine çeken Yılmaz Kunt aslen Ankaralı ve 25 yaşında. 1.89 boyunda olan Yılmaz Kunt 80 kilodadır.