BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,75
HABER /  GÜNCEL

Yılın keçisi Sinan Aygün

ATO Başkanı Sinan Aygün, 12 bin 406 oyun yüzde 32'sini alarak ''Yılın Keçisi'' seçildi.

Abone ol

Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi'nde düzenlenen yarışmada, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, 12 bin 406 oyun yüzde 32'sini alarak ''Yılın Keçisi'' seçildi.

Ölüdeniz 3. Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri çerçevesinde internet ortamında düzenlenen yarışmada ''Yılın Keçisi'' seçilen Aygün ödülünü, Ölüdeniz Sanatevi'nde düzenlenen festival kokteylinde, Ölüdeniz Beldesi Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'dan aldı.

Sahneye, giydiği yöresel kıyafetlerle çıkan Aygün yaptığı konuşmada, bu ülkenin kan ile kazanıldığını belirterek, ''Bu ülkede 65-70 milyon keçi inadına sahip insan var. Ben ümidimi yitirmedim. Çünkü yurtseverler bu ülkede çoğalıyor. Bu hükümet sağın, solun gözünü açtı. Tek şey lütfen, sandığa gidin. Geçen seçimde 10,5 milyon insan sandığa gitmedi. Bunların sadece 500 bini sandığa gitseydi sonuç böyle olmazdı'' dedi.

ATO Başkanı Sinan Aygün'e verilen ve bir keçi maketinin yer aldığı plaketin üzerinde, ''İnatla doğruları söylemekten vazgeçmediği için yılın keçisi seçilen Sinan Aygün'e teşekkür ederiz. Aydınlık bir Türkiye için inadına...'' yazısı yer alıyor.