BIST 10.860
DOLAR 32,18
EURO 34,89
ALTIN 2.495,61
HABER /  GÜNCEL

Yılın annesi fuhuşta basıldı

Yılın annesi seçilmişti. Ancak kendi kızının ihbarıyla yakalandı. Öz be öz kızını fuhuşa zorluyordu...

Abone ol

1994 yılında bir kızı korumaya aldığı için ’yılın annesi’ seçilen Fatma Derin kızının ihbarı üzerine fuhuştan yakalandı. Fatma Derin'in fuhuş yaptırmak istediği kişi ise öz kızıydı...

Fatma Derin’in ismi, ilk kez 1994 yılında tecavüz edilen bir kız çocuğunu himayesine aldığı için sivil toplum kuruluşları tarafından “Yılın Annesi” seçilmesiyle duyuldu.

Ancak Derin’in kısa bir süre sonra Esenler’de randevuevi işlettiği ortaya çıktı. Derin’in çalıştırdığı evler defalarca polis baskınına uğradı.

ÖZ KIZINI PAZARLAYACAKTI

Polis kayıtlarına 15 kez geçen Derin, geçtiğimiz gün yine işbaşı yaptı. Derin’in kızı Nazan Cece, annesinin kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu söyleyerek polise şikayetçi oldu.

Annesinin işlettiği randevuevine giderek evi taş yağmuruna tutan ardından içeriye girerek evde bulunan erkeklerle kavgaya tutuşan Cece, isyan etti.

KIZI İHBAR ETTİ

Yaşanan kargaşa nedeniyle Yavuz Selim Mahallesi’ndeki eve gelen polisler Fatma Derin ile 5 kadın ifadesi alınmak üzere Esenler Üçyüzlü Karakolu’na götürdü.

Karakolda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle toplandıklarını ve fuhuş yapmadıklarını söyleyen Fatma Derin ile beraberindeki kadınlar, serbest bırakıldı.

Karakol çıkışında Nazan Cece, annesi Fatma Derin’e saldırdı. “4 çocuğunu bırak fuhuş yap diyorsun, ben bu kadar karaktersiz bir insan mıyım? Ben fahişe değilim” diye bağıran Cece, annesini yerden yere vurdu.