BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yıldızspor Kulübü futbolcularını unutmadı

Çorlu Yıldızspor Kulübü formasını giyen ancak hayatlarını kaybeden üç sporcunun adına turnuva düzenlendi.

Abone ol

Çorlu Ahmet Taner Kışlalı Tesisleri'nde düzenlenen turnuva, Yıldızspor forması giymiş olan sporcular Ömer Faruk Ilıkkan, Burak Şencan ve Kahraman Şişman anısına gerçekleştirildi.

Sporcuların velileri arasında da yarışmaların düzenlendiği turnuvada veliler, yumurta taşıma, penaltı atma ve çuval yarışlarında kıyasıya mücadele etti.

Turnuvanın her yıl düzenlendiğini ve geleneksel hale getirildiğini belirten Yıldızspor Kulüp Müdürü Ayhan Çırak: "Her yıl düzenlediğimiz turnuvaya bu yıl velilerimizin de katılımını sağladık. Yine bu yıl ile kez kız futbol takımımızı kurduk. Yıldız ve Genç Kızlar Futbol takımlarımız kuruldu.

Tüm genç kızlarımızı futbola davet ediyoruz. Futbola merakı olan kızlar General Basri Saran Stadyumu bahçesinde bulunan Yıldızspor Kulübüne müracaat edebilirler" dedi.

Turnuva sonunda katılan tüm sporcular ile yarışmalara katılan velilere madalya ve sertifika verildiğini de sözlerine ekleyen Çırak: "Bu yıl katıldığımız U-13 Ligini 4. sırada bitiren takımızın oyuncularına da kupaları törenle verildi.

Büyük bir iş başaran takım oyuncularımızı bir kez daha kutluyorum. İlk kez katıldığımız gruplarda başarılı maçlar ortaya koyduk ve iyi sonuçlar aldık" şeklinde konuştu.