BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,09
ALTIN 2.471,33
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Yıldırım'dan PKK'ya 100. yıl çağrısı

Ulaştırma Bakanı Yıldırım, terör örgütü PKK'ya "Gelin Türkiye'nin 100. yılı için ne yapalım, onu söyleyin" diye çağrıda bulundu.

Abone ol

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, PKK'ya böyle seslendi:

"Eli kanlı terör örgütleri enerjilerini tüketmesinler. Eğer söyleyecek bir sözleri varsa gelsinler bu ülkenin kalkınması için, imarı için Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı için ne yapabiliriz, bu görüşlerini ortaya koysunlar."

Gençlerin Türkiye'nin tarihi ve doğal güzelliklerini görmeleri aramacıyla 7 farklı güzergahta toplanan 2 bin 80 genci taşıyacak Gençlik Treni, Ankara'dan uğurlandı. Törende konuşan Yıldırım'ın gündeminde artan törer olayları vardı

"ELİ KANLI TERÖR ÖRGÜTLERİ ENERJİLERİNİ TÜKETMESİNLER"
"Bu ülke bizim, bu memleket bizim." diyen Yıldırım, şöyle devam etti: "Kim ne yaparsa yapsın ayrılıkçılar, ayrımcılar ne yaparsa yapsın gün geçtikçe genci ile yaşlısı ile bu ülkeye olan sevdamız, bu ülkeye olan inancımız, bu ülkenin geleceğine olan güvenimiz artarak devam edecektir. Boşuna eli kanlı terör örgütleri enerjilerini tüketmesinler. Eğer söyleyecek bir sözleri varsa gelsinler bu ülkenin kalkınması için, imarı için Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı için ne yapabiliriz, bu görüşlerini ortaya koysunlar. Bu gayretler boş gayretlerdir. Acılarımız oldu, olacak ama bu ülkeye olan inancımız asla ve asla azalmayacak, artarak devam edecek. Sizler bu ülkenin bekasının, birliğinin ve beraberliğinin garantisisiniz."