BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Yıldırım, Yanal ve Obradovic bir arada

Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım, Futbol Takımı Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic yemekte bu...

Abone ol

Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım, Futbol Takımı Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic yemekte buluştu.
Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım, Kulüp CEO’su Hasan Yılmaz, Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, Profesyonel Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Menajeri Mirsad Türkcan, sarı-lacivertli takımın Kalamış’taki Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri’nde öğle yemeğinde bir araya geldi.

YANAL: “FENERBAHÇE AİLESİ OLARAK BİR BÜTÜNÜZ”
Yemeğin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, güzel zaman geçirdiklerini belirterek, “Biz Fenerbahçe ailesi olarak bir bütünüz. Hep beraber sohbet ettik. Güzel bir öğle yemeği yedik. Bu birlikteliği maçlarda da yaşıyoruz. Bu sene Fenerbahçe senesi. Hepimizin amacı Fenerbahçe’nin her branşta başarılı olması. Hocamız basketbolda, biz de futbolda güzel bir şekilde işlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Basketbolu çok seviyorum ve ilgiliyim. Elimden geldiği kadar maçları izlemeye çalışıyorum. Obradovic, kendini dünyaya kanıtlamış bir isim. Olağanüstü bir kariyere sahip. Onunla birlikte sohbet etmek sporun içinden deneyimlerinden, yaşadıklarından faydalanmak gerektiğine inanıyorum. Ülkemizde böyle değerli bir koça sahip olmak çok önemli, Fenerbahçe açısından da büyük bir avantaj. Keyifle izlemeye devam edeceğiz" dedi.

OBRADOVİC: “FUTBOL TAKIMININ EN BÜYÜK DESTEKÇİSİYİM”
Zeljko Obradovic ise, Aziz Yıldırım’a teşekkür ederek, “Hep beraber çok güzel bir öğle yemeği yedik. Çok güzel bir ambiyanstı. Genel konularla konuşma fırsatı yakaladık ve saygı değer hocamızla tanışma fırsatı buldum. Kendi adıma çok mutlu oldum. Mesleğim ile ilgili paylaşımlarımız oldu. Geçen maça gitme fırsatı yakaladım. Futbolu çok seviyorum. İyi bir futbol seyircisiyim. Galatasaray maçında tribünden desteğimizi verdik. Çocukluğumda ben de futbol oynadım. Anladığımızı iddia etsek de yüzde yüz anlamayız. Gerçekten futbol takımı da iyi bir atmosfer yakalamış, iyi bir ekip ruhu var. Hocamızı tebrik ediyorum. En büyük temennim, bu başarılı grafiği sürdürürler ve kupaları elde ederler. En büyük destekçileri de benim” şeklinde konuştu.
(İHA)