BIST 10.056
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.434,35
HABER /  DÜNYA

G.Saray’a müjdeli haber

Galatasaray’ın sakat olan yıldız oyuncularından müjdeli haber geldi. Wesley Sneijder ve Fernando Muslera çalışmalara başladı.<br/>Galatasara...

Abone ol

Galatasaray’ın sakat olan yıldız oyuncularından müjdeli haber geldi. Wesley Sneijder ve Fernando Muslera çalışmalara başladı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında kendi evinde Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcular, yaşamını yitiren Doğan Koloğlu anısına sahada saygı duruşunda bulundu. Sarı-kırmızılıların bugünkü antrenmanı salonda fiziksel çalışmalarla tamamlandı.
Sarı-kırmızılı futbolculardan Sneijder tedavisinin ardından salonda ve sahada çalışırken, Fernando Muslera ise çalışmalarına salonda devam etti. Hamit Altıntop’un da rehabilitasyon sürecine devam edildiği bildirildi.
Sakatlığı geçen Gökhan Zan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, milli takımlarda bulunan Semih Kaya, Emre Çolak, Burak Yılmaz ,Umut Bulut, Didier Drogba, Aurelien Chedjou, Dany Nounkeu ve Bruma antrenmanda yer almadı.
(İHA)