BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.508,91
HABER /  MEDYA

Yetenek Sizsiniz'de Azeri rüzgarı...

TV8 ekranlarında her hafta sonu yayınlanan, farklı yetenekleri, eğlenceli jürisi ve sunucusuyla Yetenek Sizsiniz Türkiye bu haftada da birbirinden yetenekli yarışmacıları ağırladı.

Abone ol

TV8 ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye de bu hafta; yarışmaya Azerbaycan’dan katılan, bağlama ile Azeri ezgilerini çalan Serkan ve Tural damgasını vurdu. Gösterdikleri performans ile hem jüri üyelerini hem de izleyenleri etkilemeyi başardılar.

Yaptıkları performans sonrası dört jüri üyesinden de tam not almayı başaran Azeri asıllı Serkan ve Tural, jüri üyesi Özgü Namal’ın büyük beğenisini kazandı.

Yetenek Sizsiniz ’in güzel jüri üyesi Özgü Namal, Azerbaycan’dan katılan yarışmacılara beğenisini ve programla ilgili görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: “Bu ezgiler benim yüreğimi ısıtıyor hakikaten çok özlüyorum ve bu sahnede daha çok görmek istiyorum. Çok önemli olan bir şey var oda şu, Dünyanın dört bir yanından herkesi buraya yarışmacı olarak toplamak çok büyük bir başarı. Bu yarışmanın en önemli başarılarından biri bu. Yetenek Sizsiniz kendi ülkemde yapıldığı için ve benim ülkemdeki bir yarışma bunu yaptığı için hakikaten gurur diyorum” dedi.

video hazırlanıyor...