BIST 9.541
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.486,81
MAGAZİN

Yeşim Salkım'ın kızının düğününde davetsiz misafir tüm gözler üstündeydi

Yeşim Salkım'ın kızı ile evlenen Ozan Düzdaş, ünlü isimlerin akın ettiği düğününe sokakta bulup sahiplendiği köpeği de getirtti.

Yeşim Salkım'ın Mustafa İmre'den olan kızı Gizem evlendi. Genç kız, bir süredir beraber olduğu Ozan Düzdaş'la önceki gün Gayrettepe'deki Point Otel'de nikâh masasına oturdu. Ünlü isimlerin akın ettiği düğününe sokakta bulup sahiplendiği köpeği de getirtti.

Nikâh kıyılırken duygusal anlar yaşayan Yeşim Salkım, damadına "İki kızım vardı, artık bir de oğlum var. Kızıma iyi bak!" dedi. Evlilik cüzdanını genç çifte uzatırken de "Bu cüzdanı ikiniz tutacaksınız. Evlilik ortak bir müessesedir" diye konuştu. Davetliler arasında Eda-Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın, Deniz Akkaya, Gizem Özdilli, Nilgün Belgün ve Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik de vardı. Ozan Düzdaş'ın sokakta bulup sahiplendiği köpeği Pele de düğündeydi. Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik, gece boyunca kızı Ada ile ilgilendi. Yeşim Salkım kızının düğününde sahneye çıkarak sevilen şarkılarını seslendirdi.



Sitene Ekle