BIST 8.725
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.237,45
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Yer yerinden oynayacak! Fenerbahçe'nin dibini oymuşlar

Fenerbahçe'de Volkan, Dirar ve Aatıf'ın kadro dışı kalmasının yanı sıra Cocu'nun geleceği belirsizliğini korurken Milliyet yazarı Ercan Güven, çok güvenilir bulduğu Fenerbahçeli bir Divan Kurulu üyesinin çok ciddi iddialarını köşesine taşıdı.

Abone ol

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 8 haftada topladığı 8 puanla tarihinin en kötü günlerini yaşarken Volkan, Dirar ve Aatıf'ın kadro dışı kalmasının yanı sıra Cocu'nun geleceği de belirsizliğini koruyor. Milliyet Gazetesi’nin usta yazarı Ercan Güven, çok güvenilir bulduğu Fenerbahçeli bir Divan Kurulu üyesinin çok ciddi iddialarını bugünkü köşesine taşıdı. Ercan Güven'in bu haberi ortalığı kasıp kavuracak cinsten.

Milliyet Gazetesi’nin usta yazarı Ercan Güven, çok güvenilir bulduğu Fenerbahçeli bir Divan Kurulu üyesinin çok ciddi iddialarını köşesine taşıdı:

“..Herkes eteğindeki taşı döktüğüne göre, ben de bir Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi dostumdan edindiğim ipuçlarını yazayım; doğru değilse bile bugün açıklama yapması beklenen sayın Ali Koç’a ‘yok öyle bir şey’ deme fırsatı yaratayım.

'FUTBOLCULAR TAKIMIN DİBİNİ OYUYOR'
“Evet... Önemli bir ailenin son kuşağı, meslek ve itibar sahibi bu üye, Ali Koç’un ‘ihraç ve iş akdine son’ açıklamasından bir gün önce aynı isimler için heyecanla şunları söylemişti bana: ‘Bu kadar olamazdı zaten... Bu Cocu’nun aklını başından alan, saçma sapan işler yaptıranların Aykut Kocaman takımı olduğu anlaşıldı. Kocaman geri gelsin diye yanlış bilgi vermişler adama. Verilerle oynamışlar. Şu anda kulüpte bunu tartışıyorlar hepsini kovacaklar. Volkan başta birkaç da Aziz Yıldırım vefalı topçu takımın dibini oyuyorlar. Onları da atacaklar.”

Ali Koç ihaneti açıkladı! Fenerbahçe'nin soyunma odasına halı serip...

‘BAKALIM GERÇEKLER ÖRTÜŞECEK Mİ’
“Bu sefer bilgi ‘suç’ sınırlarına değdiği için, ben teyit aşamasındayken karar açıklandı ve gerekçeyi bilemiyoruz ama karar bire bir örtüştü. Bakalım ‘gerekçeler’ de örtüşecek mi? Aksi halde en azından dört-beş gündür Aykut Kocaman ve ekibi ile kadro dışı kalan futbolcular hakkındaki ‘karakter’ parantezinde ciddi şüphelerim için pişmanlık duyacağım ben.”

Fenerbahçe'ye gelecek mi? Ersun Yanal'dan mesaj var

Fenerbahçeli Jailson’un kalbinde korkunç şüphe!

Fenerbahçe'de bomba gelişme! Cocu giderse efsane ikili gelecekFenerbahçe'de bomba gelişme! Cocu giderse efsane ikili gelecekFenerbahçe'de bomba gelişme! Cocu giderse efsane ikili gelecekFenerbahçe'de bomba gelişme! Cocu giderse efsane ikili gelecekHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN