BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yenicede kara tahtalar beyaz oldu

Yenice Balıkısık İlköğretim Okulu'nda bulunan 8 derslikte bulunan tebeşirli kara tahtalar sökülerek yerlerine kalemli beyaz tahtalar takıldı.

Abone ol

Karabük'ün Yenice ilçesi Balıkısık İlköğretim Okulu'nda bulunan 8 derslikte bulunan tebeşirli kara tahtalar sökülerek yerlerine kalemli beyaz tahtalar takıldı.

Yenice ilçesine bağlı Balıkısık İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından Okul Aile Birliği bütçesi ile okulda eğitim-öğretim görülen 8 derslikte bulunan kara tahtalar sökülerek yerlerine tozsuz ve daha hijyen olan kalemli beyaz tahtalar takıldı. Balıkısık İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Erol Çamlı, "Çocuklarımıza rahat bir eğitim ve öğretime daha uygun ortamlar hazırlamaya imkanlarımız elverdiği kadar Okul Aile Birliği, velilerimiz ve okulumuz personeli ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni kalemli tahtaların okulumuza kazandırılmasına vesile olan Okul Aile Birliği yönetimimiz başta olmak üzere, velilerimize ve okul personelimize ve maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Balıkısık İlköğretim Okulu Okul Müdürü Birol Tokan ise, taktırılan yeni kalemli beyaz tahtaların takılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken, çocuklara yönelik çalışmaların olanca hızıyla devam ettiğini ve bundan sonraki ilk hedeflerinin akıllı tahtaya geçiş olduğunu belirtti.