BIST 9.951
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.442,30
HABER /  GÜNCEL

Yeni sevgili dehşeti can aldı (video)

Ayrıldığı kız arkadaşının yeni sevgilisi tarafından acımasızca bıçaklanan Uğur Esen ağır yaralıyken arkadaşı Fatih Macit ise olay yerinde hayatını kaybetti

Abone ol

Kadıköy'de, ayrıldığı sevgilisiyle barışmaya giden Uğur Esen ve yanındaki arkadaşı Fatih Macit, eski sevgilisinin yeni erkek arkadaşı tarafından bıçaklandı.

Olayla hiçbir ilgisi olmayan Fatih Macit hayatını kaybederken, olaya sebep olan Uğur Esen ağır yaralandı.

İddialara göre olay şöyle gerçekleşti; Erenköy Mahallesi Çamlı Köşk Sokak'taki bir kuaför salonunda manikürcü olarak çalışan Seher Beyter (21), yaklaşık 2 hafta önce sevgilisi Uğur Esen'den (27) ayrıldı. Eski sevgilisinin tüm barışma çabalarına karşılık vermeyen Beyter, 2 gün önce F.A(23) ile tanışıp arkadaş oldu. F.A akşam saatlerinde de kuaför dükkanına geldi. Uğur Esen ve Fatih Macit isimli arkadaşı da 19.30 sıralarında kuaför dükkanına girdi. Barışmak için eski sevgilisinin yanına gelen Esen ve F.A arasında tartışma çıktı. F.A yanında taşıdığı bıçakla Uğur Esen ve Fatih Macit'i defalarca bıçakladı. F.A daha sonra çevreden kendisine engel olmaya çalışan esnaf ve vatandaşları bıçakla tehdit ederek olay yerinden hızla uzaklaştı. Görgü tanıkları hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.



Yaralılardan Uğur Esen kaldırıldığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Fatih Macit ise hastaneye götürülürken ambulansta hayatını kaybetti. Kadıköy Asayiş Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri F.A'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Polis ekipleri Seher Beyter'den F.A'yı telefonla arayıp yerini öğrenmesini istediler. Durumdan kuşkulanmayıp, Beyter'in telefonunu açan F.A, Sancaktepe'de olduğunu söyledi. Polis ekipleri cinayet şüphelisi F.A'yı Sancaktepe'de saklandığı adreste yakaladı. Cinayetle ilgili olarak, F.A ve Seher Beyter Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Savcının verdiği talimat doğrultusunda genç kızın da olayla ilgili olarak sorgusu sürüyor. Uğur Esen'in hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, Fatih Macit'in cesedi Acıbadem Hastanesi morguna kaldırıldı.

fft7_mf893443.jpeg

708353_detay.jpg