BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.464,06
HABER /  GÜNCEL

Yeni moda, 'Online bekaret' satışı

Bekaret geçim kaynağı oldu. Yeni Zelanda üniversite öğrencisi eğitim masrafları için bekaretini satışa çıkardı.

Abone ol

Kendisini Unigirl olarak tanıtan 19 yaşındaki Yeni Zelandalı üniversite öğrencisi kız, bekaretini internet üzerinden satışa çıkardı.

sitesinde bir yabancının 20 bin sterlinlik (yaklaşık 47 bin lira) teklifini kabul eden genç kız, tanımadığı biriyle cinsel ilişkiye girmenin tehlikelerinden haberdar olduğunu da belirtiyor.

ve Yeni Zelandalı kadınları çıldırtan ilanın sahibi, açık artırmayı kazanan adamla ne zaman ve nerede birlikte olacağını açıklamaktan kaçınıyor.

Online açık artırma sitesi ineed.co.nz'deki ilana tam 1200 teklif gelirken, Unigirl "20 bin sterlinlik teklifi kabul ettim, bu hayal ettiğimin de ötesinde" açıklamasını yaptı.


İnternet üzerinden bekaretini satışa çıkaranların sayısı gün geçtikçe artıyor. Geçtiğimiz haftalarda Kuzey İrlandalı bir kız da benzer bir siteden bekaretini satışa çıkarmış ve teklifler 8 bin sterline kadar ulaşmıştı.

'da bekaretini satışa çıkaran Romanyalı kızın "geliri"nden yetkililer " vergisi" kesmişti. Yetkililer olayın "para için seks satışı" olduğunu, bu yüzden de vergi alınabileceğini açıklamışlardı.