BIST 10.255
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.407,20
HABER /  GÜNCEL

Yeni kollarıyla evine döndü

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çift kol nakli olan Atilla Kavdır, hastaneden taburcu olduktan sonra evine döndü.

Abone ol

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden eşi Ayşe, babası İbrahim ve annesi Ayşe Kavdır ile çıkan Atilla Kavdır, sağlık görevlileri eşliğinde ambulansa bindirildi.

Ambulans, sağlığına zarar gelmemesi amacıyla düşük bir hızda giderek Kavdır'ın evine ulaştı. Evinin önünde kızı Esra ve oğlu İbrahim tarafından karşılanan Kavdır, yine dikkatli bir şekilde sağlık görevlileri tarafından ambulanstan indirildi. Kavdır, kendisini bekleyen gazetecilere, evini çok özlediğini söyledi. Taburcu olmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Kavdır, zor günler yaşadığını ancak şimdi sağlıklı olduğunu dile getirdi. Kavdır, ''Tereyağlı makarna yemeyi özledim. İlk işim bu olacak'' dedi.

Kavdır'ın kızı 10 yaşındaki Esra Kavdır ise babasına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirtti. Babasını evde gördüğü için duygulandığını ifade eden Esra Kavdır, ''Babamı çok özlemiştim. Eve çıkıp sohbet etmeyi, birlikte zaman geçirmeyi özledim. Şimdi kavuştum'' dedi. Kavdır, 2'nci kattaki evine 4 sağlık görevlisinin yardımıyla çıkartılarak odasına yerleştirildi. Kavdır, yatağının hazırlandığı sırada, ''Yatağımı çok özlemiştim'' dedi.