BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.492,38
HABER /  MEDYA

Yeni Gelin 21.bölüm bu akşam konak karışıyor

Show Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Yeni Gelin bu akşam 21.bölümüyle ekrana gelecek. Yeni Gelin yayınlanan son bölümüyle herkesi kırıp geçirmişti. Peki Yeni Gelin 21.bölümde neler olacak? Yeni Gelin 21.bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Show Tv'nin cumartesi akşamları ekrana gelen dizisi Yeni Gelin'de bu akşam konak ve Asude arasında yapılan komik çekişmelere şahit olacağız. 

Cumartesi akşamları Show TV ekranında yayınlanan Yeni Gelin 21. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Yeni Gelin dizisinde bu hafta konak halkı birleşip Asude'yi evden göndermeye karar veriyor. 

Yeni Gelin’in bu akşam ekrana gelecek 21. bölümünde; Kalender’in Asude’ye olan ilgisi, tüm konak halkını alarma geçirmiştir. Asude’nin evdeki varlığı herkes için tehdit oluşturmaktadır. Kamilla sırf bu yüzden evi terk etmiştir. Kalender, Asude’yi evde tutabilmek için her yola başvurmuş, bu uğurda biricik dünürü Kamil’i bile kaybetmeyi göze almıştır. Kalender ise hiçbir şeyi umursamadan sadece Asude’ye odaklanmış, onu etkilemeye çalışmaktadır. Tabi ki ne yazık ki onunla baş başa kalamadığı için emeline ulaşamamaktadır.