BIST 10.479
DOLAR 32,26
EURO 34,91
ALTIN 2.422,63
HABER /  GÜNCEL

Yeni evlenen çiftlere hediye

Türk Telekom yeni evlenen çiftleri sevindirecek. Nasıl mı?

Abone ol

Türk Telekom, yeni evlenen çiftlere telefon hattını ücretsiz bağladığı dect telefonunu, ücretsiz olarak sunduğu ''Evlilik Kampanyası'' başlattı. Türk Telekom, kampanya kapsamında, 15 Mayıs-30 Eylül tarihleri arasında evlenen tüm çiftlerin telefonlarını ücretsiz bağlarken, 99,9 YTL değerinde Panasonic marka, ev telefonlarından SMS atma özelliğine sahip TG7100 model dijital telsiz telefon (dect) verecek.

Ayrıca, ister ev ve iş ister cep telefonlarına gönderim yapmalarını sağlayan 300 adet SMS de evlilik hediyesi olarak sunuluyor. Kampanyanın tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Toros, kampanyanın yarın itibariyle başlayacağını söyledi. Toros, kampanyayı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirdiklerini ve evlenenlere düğün hediyesi olarak hazırladıklarını belirtti.

Türk Telekom'un daha önce yaptığı sosyal sorumluluk projeleri hakkında da bilgi veren Toros, geçen yıl Milli Eğitim Bakanlığı ile okul yapma projesi başlattıklarını, bu proje kapsamında yarın Siirt'te bu okullardan birini açacaklarını bildirdi.

Türk Telekom Pazarlama Direktörü Erem Demircan da Türkiye'de 19 milyon telefon abonesi bulunduğunu bunun 3 milyonunu dijital telsiz telefonların oluşturduğunu ifade ederek, ''Evlerdeki kablolu telefonları dijital telsiz telefonlara çevirmemiz gerektiğini düşündük. Türkiye'de yıllık 700 bin evlilik oluyor. Mayıs-Eylül döneminde ise bunun 400 bini gerçekleşiyor. Bu dönemi kapsayan kampanya yapmaya karar verdik'' dedi.