BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.399,11
HABER /  DÜNYA

Yeni Bakan: Buruk bir sevinç yaşadım

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bakan olmak ve Başbakan tarafından bu göreve layık görülmek benim için bir onurdur. Bir taraftan bakan oluşum,...

Abone ol

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bakan olmak ve Başbakan tarafından bu göreve layık görülmek benim için bir onurdur. Bir taraftan bakan oluşum, diğer taraftan dostum ve kardeşim olarak gördüğüm Egemen Bağış’ın kabineden ayrılması bende buruk bir sevinç yaşattı” dedi.
AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Egemen Bağış’ın kendisini arayıp en çok bakanlığı kendisine devrettiği için mutlu olduğunu söylediğini belirterek, “Bakan olmak ve Başbakan tarafından bu göreve layık görülmek benim için bir onurdur. Bir taraftan bakan oluşum, diğer taraftan dostum ve kardeşim olarak gördüğüm Egemen Bağış’ın kabineden ayrılması bende buruk bir sevinç yaşattı. Son derece zor bir ortamda Başbakanımızın böyle bir göreve beni layık görmesinden, güven duymasından dolayı kendilerine teşekkür ettim. Bugüne kadar başta ülkemiz olmak üzere Antalya ve Alanya’yı her platformda onurla temsil ettik” dedi.
Bölgenin yıllardır çözüm bekleyen havaalanı, Kuşyuvası yolu ve pistin uzatılması gibi konularda vatandaşlara verdikleri sözleri bir bir tuttuklarını belirten Çavuşoğlu, “Bu sözlerimizi yerine getirmekten dolayı da mutluyuz. İnşallah bakanlık dönemimde de Rabb’im izin verdiği sürece bu hizmetlerimiz artarak bölgemize gelecektir. Rabb’im bugüne kadar bizi Alanya, Antalya ve ülke insanımıza mahcup etmedi. Bakan olduktan sonra da bölgemizin ve ülkemizin hizmetkarı olmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.
(İHA)