BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.444,35
HABER /  GÜNCEL

Yeni Aktüel transfere doymuyor

1 YTL fiyatıyla dergi piyasasına bomba gibi giren Yeni Aktüel dergisi yazar transferine doymuyor... Yeni Aktüel'in yazı kadrosuna her gün bir yeni ismi daha ekliyor...

Abone ol

1 YTL fiyatla dergi piyasasına bomba gibi giren Aktüel transfer üzerine transfer patlatıyor. Yeni tasarımı ve zengin görselliğiyle dikkat çeken Yeni Aktüel'de medya kritikleriyle öne çıkan Kürşat Bumin, ezber bozucu yazılarıyla Ahmet Altan, kendisini 'müslüman sever ateist', olarak tanımlayan emekli öğretim üyesi ve araştırmacı yazar Mehmet Ali Kılıçbay, psikiyatr Doç. Dr. Kemal Sayar, Zaman'ın beğenilen eki Turkuaz'ın yayın yönetmeni Nihal Bengisu Karaca yer alıyor.

ZENGİN DOSYALAR

Yenişafak'ta medyakronik dosyasıyla dikkat çeken Alper Görmüş'ün Yayın Direktörlüğü'nde çıkan Yeni Aktüel haber, fotoğraf ve dosyalarıyla rakiplerini zorlayacak gibi görünüyor. Yeni Aktüel'in ikinci sayısında "Çakal Carlok CHP'li milletvekilleriyle görüştü mü?", "Türbana Amerikan Çözümü", "Kimler türbana karşı, kimler destekliyor?" gibi birbirinden ilginç dosyalara yer verilirken, ünlü karikatürist Salih Memecan'ın karikatürleri dergiyi daha da renklendiriyor.