BIST 10.301
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.404,04
HABER /  GÜNCEL

Yeni Akit CHP'nin sigortalarını attırdı

Yeni Akit CHP'nin aile sigortası projesinin mimarı olduğunu ileri sürdüğü Ali Tezel'i çıldırtacak habere imza attı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Yeni Akit gazetesi "CHP’nin aile projesi zinacının eseri" manşetiyle okurların karşısına çıktı. Hedefteki isim ise CHP'nin aile sigortasının mimarı olduğu ileri sürülen Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Tezel'den başkası değil. 

Çalışma hayatı ve SSK alanındaki uzmanlığıyla bilinen Ali Tezel'in özel hayatı Yeni Akit'in manşetine taşındı. Haberin spotunda yer alan ifadeler ve suçmamalar yenilir yutulur gibi değil:

BALDIZI İLE ALDATTI İDDİASI

"CHP'nin; "Her aileye 600 TL" projesinin "yalan" olduğunu dün belgelemiştik... Bugün de o projenin mimarı Ali Tezel'in bir "aile katili" olduğunu gözler önüne seriyoruz... Tezel, boşanmak üzere olduğu karısını baldızı ile aldatmış... Bununla da yetinmeyen Tezel, ailesinden mal kaçırırken yakalandı."

Murat alan imzalı haberde boşanmak üzere olduğu eşinin iddialarına yer verildi. Meryem Tezel'in ifadeleri çok ağır:

"Katıldığı televizyon programlarında Aile Sigortası'nı yere-göğe sığdıramayan Ali Bey. kendi öz çocuklarının geleceğini yıkmak için çabalıyor... CHP'ye akıl vereceğine, kendi ailesini dolandırmaktan vazgeçsin... Kardeşimle ilişki yaşadığı ortaya çıktıktan sonra, öğrendim ki, Esenyurt'ta garsoniyer tutmuş!.

"Rezilliği deşifre olunca, beni ve çocuklarımı evden atmakla tehdit etti...
Boşanmak istediğimi söyleyince; bir ay zarfında kendi üzerine kayıtlı 3 araba ve 7 daireyi devretmeye çalışmış... Oturduğumuz daireden de bizi atmaya yeltenince, mahkeme satışlara ihtiyati tedbir koydu."

CHP DAVA AÇACAK

SSK'da Başmüfettiş olarak görev yaparken 2008'de istifa eden Tezel'e çok ağır suçlamalar yönelten gazetenin haberine CHP'nin dava açacağı haberi geldi.

CHP’den yapılan yazılı açıklamada, “Yalan haber üretme merkezi gibi çalışan veya üretilen yalan haberleri servis eden Yeni Akit gazetesinin manşetinde yer alan, ’CHP’nin aile projesi zinacının eseri’ haberi tamamen yalandır. Görevi dezenformasyon yapmak, kamuoyunu yanlış bilgilendirmek olan bu gazetenin bugünkü yalanıyla ilgili olarak da yargıya başvurulup dava açılacaktır” denildi.