BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Yengeç burcu Mart 2019 Hande Kazanova yorumladı

2019 Mart ayına ortak parasal konularınızın üzerine eğilerek başlayacaksınız sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç’ler. Ortak parasal alanda neler yapabileceğinizi göreceğiniz bir ay olacak.sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç’ler.

Abone ol

5 Mart itibariyle Merkür yılın ilk gerilemesine başlıyor. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, geleceğe yönelik adımlarınız aynı zamanda medya ve hukuki alanlarınızda gerileyecek sevgili Yengeç’ler. Bu yüzden legal meselelerin üzerine dikkatle eğilmek önemli olacak.

Gözden kaçırdığınız bir detay, birtakım anlaşmalarda ya da mahkemeyle ilgili bir işiniz varsa bu alanlarda daha gerçekçi ve doğru adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Daha önceden seyahat ettiğiniz ve keyif aldığınız size sanatsal gelen yerler varsa bu ay bir kez daha bu yerleri dolaşmak ruhunuza iyi gelebilir. Seyahat edeceksiniz her türlü işinizi kontrol altına almak ve gözden geçirmek anlamında da bu ay dikkatli olmanızda fayda var.

6 Mart’ta bu alanlarda bir Yeniay gerçekleşecek ancak Merkür gerilediği için seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, yurt dışı bağlantılı konular, girişimler ve yayıncılık alanında ya da hukuki alanda, medya alanında önemli işleriniz varsa, yenilikleri başlatmak yerine yarım kalan işlerinizi bitirmek önem kazanacak.

Kaynak: Cevapla TV