BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Yenge çocuk istiyor

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, anne olmanın hayali olduğunu, çocuk sahibi olmayı çok istediğini sö...

Abone ol

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, anne olmanın hayali olduğunu, çocuk sahibi olmayı çok istediğini söyledi.
Hello! dergisine röportaj veren Yolanthe Cabau, samimi açıklamalarda bulundu. Türkiye’de olmaktan çok memnun olduklarını belirten güzel oyuncu, "Daha biz gelmeden önce Türkiye’de adım ’yenge’ olarak anılmaya başlamış bile. Başlangıçta bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum ama şimdi çok mutluyum; çok tatlı mesajlar alıyorum" dedi.

MUTLU EVLİLİĞİN SIRRINI AÇIKLADI
Eşine olan aşkını dile getiren Yolanthe Cabau, “Wesley gözlerimin içine baktığında, beni ne kadar çok sevdiğini hissediyorum. Onun bakışları beni hâlâ eritiyor. Bence dünyadaki en hoş ve en tatlı adam o. Tanrı kısmet ederse, çocuk sahibi olmayı da çok istiyoruz; planlı ya da plansız...Anne olmak hayalim ve umuyorum ki bu bir gün gerçekleşecek. Güzel bir evliliğin sırrına gelince; her zaman ilk özür dileyen olun ve asla yatağa kızgın girmeyin. Birbirinize her zaman sevdiğinizi söyleyin ve bunu yapmayı sakın bırakmayın” ifadelerini kullandı.
(İHA)