BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Yaz'ın Öyküsü son bölüm- 7. bölüm fragmanları

Yaz'ın Öyküsü son bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Yaz'ın Öyküsü son bölüm izleyin. Yaz annesi Umut'u canlı yayında rezil eder. Yaz'ın Öyküsü 7. bölüm fragmanları

Abone ol

Yaz'ın Öyküsü son bölüm seyirciyi soluksuz bıraktı. Yaz'ın Öyküsü son bölüm final sahnesi izleyin. Yaz'ın Öyküsü'ne dün akşam annesi Umut'un programına çıkan Yaz'ın söyledikleri damga vurdu. Umut Yaz'ın söyledikleri karşısında şok olur. Peki Yaz'ın Öyküsü 7. bölümde neler olacak? Yaz'ın Öyküsü 7. bölüm 1. ve 2. fragmaları internethaber.com'da olacak.

yazin-öyküsü-son-bölüm-izle.jpg

6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nevra, Mert’i ve Yaz’ı yanına almak için Saniye’ye iş birliği teklif etti. . Bu teklifle Saniye hem Yaz’dan hem de borçlarından kurtulma niyetindeydi.

screen-shot-2015-08-10-at-11.09.02-am.png
Yaz, annesi Umut'u yeni programında şok etti. Mert araya girerek Ferhat’ın Umut’tan özür dilemesini ve Yaz’la barışmalarını sağladı.

screen-shot-2015-08-10-at-11.08.41-am.png

Bu durum Ekim’i bir hayli rahatsız etti. Genç kız, küçük oyunlarına bir yenisini daha ekledi ve Yaz’ın Ferhat’ın karşısında zor duruma düşmesine sebep oldu.

Mert, Yaz için kolları sıvarken, Yaz'ın annesine olan öfkesi çığ gibi büyüdü!  Mert, kızının eğitimi için annesi Nevra’nın isteklerine boyun eğmeye başlar. Yaz, annesine karşı olan öfkesini bu sefer çok başka bir şekilde ortaya koyar. Kızının göstermiş olduğu tepki herkesi şoka sokarken, Umut ise yıkıldı.