BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.411,07
HABER /  GÜNCEL

Yazarlar, Taş Fırın için ne dedi?

Seks kaseti ortaya çıkan Tamer Karadağlı, gazete köşelerine taşındı. Ünlü köşe yazarları, Karadağlı'nın başına gelen olayları kendi üslupları ile değerlendirdi.

Abone ol

Fatih ALTAYLI (Hürriyet)

Neden sahip çıkılır

Bir erkek veya bir kadın, evliyken de bir başkasına aşık olabilir. Anlarım. Ama evliyken param veya şöhretim ya da her ikisi birden var diye 18’lik bir yeni yetme, damızlık bir aygır gibi oradan oraya koşmayı anlamam. Ama ben bu erkeklere kızmıyorum. Kabahat eşlerinde.

AYŞE ARMAN (Hürriyet)

E valla pes

Kaya Çilingiroğlu bu memlekette neden uçkuruna sahip olamayan bir adam olarak lanse edildi? Karısına sürekli ‘Boşayacak mısınız eşinizi’ diye soruldu. Kadıncağızın tepesinde boza pişirildi. Karadağlı’nın nesi farklı? Uçkuruna daha mı az düşkün? Yoksa o, seks tuzağına düştüğü için mağdur mu? Yok daha neler!

Reha MUHTAR (Sabah)

Tamer’in durumu

Olayın sıcaklığı içinde moralini bozuk görmedim Tamer’in. Daha çok ‘kendisine seks kasedi şantajı yapan bir çeteye’ karşı savaşın ortasında adrenalini çok yüksek geldi bana. Bana gelen bilgilere göre, büyük şirket sahibi bir işadamı ve bir köşe yazarının da kasetleri varmış.

Mehmet BARLAS

Çocuklar da duysun!

Siz siz olun, televizyon dizilerine, gerçekmiş gibi kaptırmayın kendinizi. İnsanlara, kadın veya erkek olmalarına göre farklı anlayışla yaklaşmayın. Tutkular veya esintiler devreye girdiği zaman, insan cinsiyet farkını unutur. Başarılı bir televizyon dizisinin yapımcısı olduğunuzda, kendinizi ‘Yaratan’ zannetmeyin. Oyuncuların gerçek hayatlarının da dizidekine uygun olmasını şart koşarsanız, siz de dizilik olursunuz.