BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Yaz gelince Mesut Yar'a ne olur?

Mesut Yar bu akşam yeni programına başlıyor. Mesut Yar ile Cümle Alem'de haberleri yorumlayacak. Havalar soğukken iyi de, peki ısınınca ne olacak Mesut Yar'ın hali?

Abone ol

Aykut Işıklar Bugün Gazetesi'ndeki yazısında Mesut Yar'ın yeni televizyon programıi anlatmış.

Yazı: Aykut Işıklar
Kaynak:


Bugün Mesut Yar, Star TV'de yeni bir programa başlayacak.
Konuklarıyla birlikte haftanın önemli haberlerini yorumlayacak. Haberleri tartışmaya kaldığı yerden devam edecek. Pek kolay iş değil, inşallah başarır. Çünkü bu ülkede herkes rüzgâra göre fikir değiştiriyor. Ben Mesut'un bunları aşacağına inanıyorum da yayın saati kafama takıldı. 'Mesut Yar ile Cümle Alem' 15.30'da ekrana gelecek. Şimdiki gibi soğuk Pazar günlerinde iyi de... Yarın havalar ısınınca herkes kırlara koşacak. Pazar günü kim evde oturur? O zaman da 'Program izlenmediği için yayından kaldırıldı' denir. Saatini değiştirmek ise daha büyük kötülük. Seyirci için alıştığı saat çok önemli. Ben bu filmi daha önce çok gördüğüm, hatta bizzat yaşadığım için iyi bilirim. Aaaa... Star TV'nin eski Genel Müdürü Cem Şaşmaz iyileşse de konuşabilse...

BASIN KULÜBÜ'NDE MURAT BARDAKÇI TERLEYECEK
Habertürk TV'de Melih Meriç'in hazırlayıp sunduğu 'Basın Kulübü'nün artık bir TV klasiği olduğunu kabul etmeyen var mı? İlk günkü heyecanı aynen devam ediyor.
Programa kimler katıldı, kimler basın mensuplarının karşısında ecel terleri döktü? Bazen öyle sorular soruldu ki, ihtilal vesilesi olur. Bugün Basın Kulübü'nde gazeteci yazar Murat Bardakçı konuk olacak. Bardakçı bugünlerde çok popüler. Çünkü son Osmanlı belgeseli Kanal D'de yayınlanıyor. Gazeteciler Murat Bardakçı'ya 'Cumhuriyet Osmanlı Hanedanı'na haksızlık mı etti?' diye soracak. Bakalım Bardakçı soruları nasıl yanıtlayacak. Allah Bardakçı'ya kolaylık versin.

GÜNER ÜMİT'İN DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU...
TV seyircisi Güner Ümit'i çok özlemiş. Ve tabii ilk programdaki konukları olan bir zamanların star şarkıcılarını da...
Aldığım elektronik postalar bunu açıkça gösteriyor. Ayten Alpman, Berkant, Salim Dündar, Tülay, Ersan Erdura, Atilla Atasoy, İskender Doğan, Yeşim, Yavuz Özışık ve Nurhan Damcıoğlu'nu meğerse ne kadar çok severmiş Türk halkı... Eee çok normal bu ülkede sadece gençler yaşamıyor. Yaşı 45'in üzerinde olanlar da var. Milyonlarca kişi Turnike'yi izlerken taaa 30 yıl öncelere gitti. Ve çok acı... Turnike'de Türk halkı kaybettiği pek çok değeri düşündü. Seviye çizgimizin bu günkü durumuna üzüldü. İlk programda hepsi bir dönemin en popüler şarkıcıları yarıştı. Onlar ile bugünkü şarkıcıları mukayese ettiniz mi? Ya tribünlerdeki konukları... Hepsi Güner dostu idi. Stüdyoda mini etekli sadece göbek atan kızlar veya ortalığı karıştırmak için kiralanmış paralı asker varoş kadınları yoktu. Kimsenin Allah vergisi kusurları, tikleri ve hastalıkları ile dalga geçilmedi. Sonuç... İyi ki geri döndün Güner.

İNGİLİZ ÇIPLAĞI SAMANTHA’YI DA ‘POP STAR’ YAPTIK YA...
Bundan sonra Yeni Melek Kültür Merkezi’ne kültür merkezi gözü ile bakamayacağım. Şimdiki sahipleri veya işletmecileri kimdir bilmiyorum, kusura bakmasınlar.
Madem 25 yıl önce İngiltere’de iri göğüslerini komik pozlarla teşhir ettiği için ünlü olan Samantha Fox orada konser verdi... Benim için artık Yeni Melek sıradan bir salondur. Aynen rahmetli Fahrettin Aslan’ın Petek Dinçöz’ü Maksim’de assolist yapması gibi. Samantha’nın ameliyat olmadan önce anormal büyüklükte göğüsleri vardı. Bunları teşhir ederek para kazanırdı. Dünyada manyak sadece Türkiye’de değil ki... Kültür ülkesi diye geçinen İngiltere’deki magandalar bizden çok. Ama Banu Alkan gibi resmen alay konusu olurdu ama parayı da kapardı. Sonra da komik bir single yaptılar. ‘Touch Me’ ismindeki şarkı da aynen Banu Alkan’ın Neremi Neremi gibi. Önceki akşam Beyaz Show’da sanki Madonna gibi lanse edildi. Yeni Melek’te solo konser verdi. Pes doğrusu. İnanın diyecek bir şey bulamıyorum. Beyazıt Öztürk her halde Samantha Fox’un İngiltere’de üçüncü sayfa güzeli olduğu günlerde Eskişehir’de ilkokula gidiyordu. Galiba o da çocukluk aşkı. Gerçi Beyaz çocukken herkese aşıkmış.