BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
HABER /  GÜNCEL

Yavuz Bingöl bu konserle köprüleri atacak!

Erdoğan'ın Berkin Elvan'ın annesini yuhalatmasını savunarak büyük tepki toplayan Yavuz Bingöl katılacağı ilk konserle kendisini eleştirenler ile köprüleri atacak...

Abone ol

AK Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dönük övgüleri ile gündemin odağına oturan şarkıcı Yavuz Bingöl'ün 13 Aralık tarihli konseri tartışmayı daha da keskinleştirecek gibi gözüküyor.

Ahmet Hakan'a verdiği röportaj ile ağır tepkilere hedef olan Yavuz Bingöl, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Berkin Elvan’ın annesini yuhalatmasına ilişkin "Erdoğan Berkin Elvan'ın annesini yuhalattı çünkü onun da ölmüş annesine küfredilmişti, bu insani bir durum" demişti. Sosyal medyada eleştirilerin odağı haline gelen Yavuz Bingöl'ün katılacağı ilk konser ise tartışmayı daha da kızıştıracak.

gercekgundem.com'un haberine göre Yavuz Bingöl, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve AK Parti'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla 13 Aralık’ta İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek olan Şeb-i Arus töreninde sahneye çıkacak.

İLAHİLERE EŞLİK EDECEK

Yavuz Bingöl, muhafazakar kimliği ile bilinen Mustafa Ceceli ile Sami Özerîn yanısıra Yusuf Güney ile birlikte vereceği konserde semazen gösterilerine ilahilerle eşlik edecek .

dfh(2).jpg



Programın sponsorları arasında hükümete yakınlığı ile bilinen medya grupları ve muhafazakar markalar dikkat çekiyor.