BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 35,02
ALTIN 2.442,16
HABER /  DÜNYA

Yaşlı kadın uyuşturucu satıcısı çıktı

Esenler’de sokaklarda uyuşturucu sattıkları belirlenen şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 525 gram eroin, çok sayıda uyuştur...

Abone ol

Esenler’de sokaklarda uyuşturucu sattıkları belirlenen şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 525 gram eroin, çok sayıda uyuşturucu hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, aralarında 56 yaşında bir kadının da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.
Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu sattıkları belirlenen bir çeteyi takibe aldı. İki hafta çete üyelerini takip eden ekipler, dün akşam saatlerinde çete üyelerine uyuşturucu pazarlığı yaptıkları sırada operasyon düzenledi. Şahısların uyuşturucuyu 56 yaşındaki Fatma A.’dan temin ettiklerini ileri sürmesi üzerine Fatma A.’nın Esenler Menderes Mahallesi 351. Sokak’ta bulunan çatı katındaki evine operasyon düzenlendi. Şüphelinin evinde yapılan aramalarda 525 gram eroin, 69 adet uyuşturucu hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Fatma A. ile birlikte sokaklarda uyuşturucu sattıkları ileri sürülen 7 kişi daha gözaltına alındı. Esenler Polis Merkezi’nde ifadeleri alınan şüpheliler, daha sonra Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.
(İHA)